-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense onaylanmış olan bir site lazım satmak isteyen var ise alıcıyım. Ücret yada karşılığında istediği sitesine seo yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
www.bizeozgu.com 8 yıllık eğitim sitesi. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle 3 yıldır ciddi manada ilgilenemiyorum.
Arkadaşlar yıllardır bu site bayanlara yönelik bir site olur dediler. Ben de içeriklerini sildim. Ama yapamadım. yeniden bazı yüklemeler yaptım. Ama eski tadını vermedi.
Varolan içerikleri sayesinde eskisi jadar olmasa da hatırı sayılır adsense gelir elde ediyorum.
ciddi bir alıcı ve
iyi bir ücret verirseniz size devredebilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Saygıdeğer kardeşlerim
Ben bu site için yıllarımı verdim. Anlattığım gibi iyi bir eğitim sitesi idi. ilköğretim öğrenci, veli ve öğretmenlere ait paylaşımlarım vardı. sonradan öğretmen arkadaşlarım tarafından bu ismin kadınlara yönelik bir site olması gerektiği sürekli telkin edildi. Bende 3 yıl önce bu telkinler doğrultusunda sildim. Ama işlerin yoğunluğundan bir türlü yapamadım. Eski haline de getiremedim. Enerjimi kaybettim.
Şimdi de bazen aklıma geldikçe bir iki içerik giriyorum. Yılbaşından bir gün önce baktığımda içinde 163 TL bir geliri var idi.
Özel mesaj atan arkadaşlarıma buradan söylüyorum. İlk alacak olan serhatgüney arkadaşımdır. o arkadaş vazgeçerse diğer arkadaşlarla görüşürüm.
Daha önce de bir kardeşimiz ısrarla bu siteyi istedi. Abi sen artık yaşlandın bana ver bu siteyi 2500 TL vereyim dedi. o zaman vermemiştim. bayanlara yönelik iç çamaşırı sitesi olarak e-ticaret sitesi yapacağım diye vermemiştim.
Gerçekten enerjisi olan, işini severek yapacak olana iyi bir kazanç getiriyor. siteyi adsense hesabı gmail hesabı ile birlikte 2000 tl ye verebilirim.
Anlık bir karar oldu. Hayırlısı olsun.
İlginize teşekkür ederim.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri