İŞ ALIMI ŞUANLIK KAPALI
Merhaba, Kopyala-Yapıştır, Film Girişi, Ürün Girişi, Site Taşıma, Upload işleri ve.s (listede olmayan işlerinizde) işleriniz yapılır.
T/P normal olanların işini bitirdikten sonra ödemeyi almayı tercih ediyorum.
Not: Ödeme önceden alınır.
cinmistik78 adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile 100 konu üzerinden çalıştık, gayet güzel ve verimliğ çalışıyor. Kendisi de kabul ederse çalışmaya devam etmek isterim
Khan adlı üyeden alıntı
arkadaşla küçük bi iş anlaşması yaptık. Çok temiz ve güvenilir, işini severek yapan bir arkadaşımızdır kendisi, tavsiye ederim
warpower adlı üyeden alıntı
Kendisine gözünüz kapalı iş verebilirsiniz. 3 haftadır birlikte çalışıyoruz. Sorunsuz bir şekilde çok hızlı teslimat sağlıyor. Devamlı çalışacağız.
*** Yorumları
OzayCogay adlı üyeden alıntı
Öncelikle iletişimi çok iyi. Yani yazdığınızda ulaşabiliyorsunuz, cevap geliyor. Her işte aksilik olabilir, gecikme olabilir ama iletişim iyiyse her sorun çözülür. Maalesef forumda garip kişiler var. Parayı verene kadar muhabbet iyi sonrası berbat. Hastalık sebebiyle iş biraz gecikti ama şikayetim yok iyi hizmet aldım. Böyle bir işim olursa ilk tercihim olacak kendisi.
Fayso adlı üyeden alıntı
Oldukça başarılı ve hızlı 200 adet dizi eklemesi yaptırılmıştır. (Devam edeceğiz) Ellerinize emeğinize sağlık :)
webtasarimcom adlı üyeden alıntı
100 adet makale için anlaşma sağlandı. Makaleler teslim edildi. Sonuç bekleniyor.
Ancak deneme olarak eklediği 2 adet makalede dahi titizliği oldukça kaliteli iş yaptığını gösteriyor.
bol kazançlar