-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arkadaşlar merhaba sizlere yaşadığım ilçeye has bir uygulama yaptırıp bir projeye başlamak istiyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Projem e-kapici, getir, kapgel, temizlikyolda, mutlubiev ve armut.com karisimi bir proje. Bursa akliniza gelen bütün esnaflarla anlaşarak yeme içme her türlü hizmet bir uygulama üzerinden hizmet vermek. Mesela sucu elektrikçi uydu İşleri halı yıkama ev temizliği hırdavat malzemeleri yani herşey İlçe 20000 nüfuslu gelişmiş bir ilçedir. Ayrıca pasta börek waffle pilav tost evde eşim maharetli olduğu için bunlarında servisini düşünüyorum
Bunun yapılabilme ve tutma oranı nedir.
Gelir şekli nasıl olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
İlçenizde internet kullanımı ne kadar yaygın bu önemli ayrıca tek başınıza siparişlere yetişebilecek misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Internet oldukça yaygın ayrıca mobil kullanım her yerde fazlaca arttığından p yönden sıkıntı olmaz. Çalışma konusunda kendim memurum. İlk başta aile içi kendimiz hallederiz diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam bu küçük değil büyük bir girişim olur.
e-kapıcı ve kapgel tarzı market-manav-acil ihtiyaçlar için yaparsanız reklam da sağlam olursa tutması muhtemel ama diğer türlü tesisatçı v.s olayına girerseniz olacağını pek sanmıyorum çünkü insanlar 2-3 gerekirse 5-10 yere sorup,fiyat alıp iş yaptırıyorlar,bu konuda sizin en ucuz fiyatı verip vermediğinizi bilemezler
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Olumlu düşünceler iniş için teşekkür ederim. Benim aklımdan geçen ilçede ne kadar sucu elektrikçi vs. Varsa ekleyip piyasayı belirlemek ve insanların aklında düşünce kalmamasini sağlamak
Ayriyeten sanayi esnafını dahil ete düşüncem var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İnşaat, tesisat gibi kategorilerde hizmet verecek iseniz şayet karşılaştırmalı bir fiyat listesi çıkarmak en mantıklısı. O zaman da firmaların kendi taban fiyatlarını belirlemesi gerekecek. İhtiyaç sahibi de en ucuz ve ne uygun gördüğünü de arar ve hizmet talebinde bulunur. Bilmiyorum bu yaklaşımım ne kadar doğru oldu ama.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Haklısınız burda fikirler çoğaldıkça yol gösterici oluyor
Ayrıca yıllardır wmaracinda 1fikrimvar ve hzeycan olarak bir sürü fikir yazdım. Ama hiçbirini hayata geçiremedim. Fakat bütün fikirleri trendleri doğru takip ettiğimi gösteriyor. Nedeni değil hepsi Türkiye'de hayata geçen proje oldu. İlki FarmVille yi gerçeğe uyarlamakti uyarladilar. neşeli tavuk projem vardı çılgın tavuk şeklinde hayata geçti. Bunlar sadece bir kaçı
Konu açtığım fikir olmayan bir fikir değil ama mutlaka hayata geçirmek istiyorum.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu tutar ama o esnaflar için online bir panel de hazırlaman gerekir. Sipariş veya teklif gelince oradan görebilsin sürekli. Bir su tesisatçısının profiline girip iletişim kur'a basınca tesisatçının telefona SMS gitsin. İletişim kurmak isteyen kişinin telefon numarası gönderilsin. Adam hemen arasın onu.
Böyle olursa bence çok etkili olur. Hem de basit olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
H** Z**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Haklısınız bu gibi pratik fikirler iyi oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çok kapsamlı bir düşünce, düşünce güzel de çok çok düşünmek gerekir.