-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sitemizde ne kadar reklam gösterileceğini ayarliyoruz sanırım. Mesela %60 goster dersek en iyi reklamları gösteriyor. Bizim yuzdelik payimizdaki. Çok saçma oldu ama ben böyle yorumladım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Arkadaşlar reklam dengesini şöyle özetlemek istiyorum. Bende yeni kullanmaya başladım. Reklam dengesini oransal olarak aşağı çektiğimizde (örnek: % 50 çektik ) 0,05 yerine 0,10 kazanıyoruz. Fakat bu sefer reklam görünürlüğü azalıyor. 500 tık yerine bu sefer 200 tık alıyorsunuz. Çünkü kaliteli reklam gözüksün dediğiniz için; sitenizde çoğu zaman reklam çıkmıyor.
Reklam dengesini ülke bazlı yaparlarsa süper olur. Azarbeycandan 100 tıka 1-1,5 veriyorken. Reklam dengesini % 40 lara çektiğimde tbm 0,01 den bir anda 0,12 lere çıktı. Gün boyu bu ortalama değişmedi.
Sonuç olarak; ABD, İngiltere, Almanya, vb çok iyi tbm veren ülkelerden hitiniz yoksa kullanmak mantıklı. Fakat tbm'si yüksek ülkelerden hitiniz varsa kullanmak zararlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım. Bugün sabah baktığımda reklam dengesinin benimde adsense ime geldiğini gördüm fakat '' bir sorun var mühendislerimiz bu konuyu en kısa zamanda çözecektir '' gibi bir yazı çıkıyor. En azından Reklam Dengesi butonu çıkmış durumda buda iyi bir gelişme :) :) :)