Aşşağıdaki Kod İle Veritabanından çekerken inti stringe çeviriyorum ama veritabanına kaydederken geri stringi inte çevirmem lazım bu koda ne yazılmalı başka bilgisi olan birisi yardım edebilirmi
optionlara value="1" veya value ="2" değeri verilir. POST edilirken VALUE değerleri post edilir. Bu sayede, kontrol mekanizmaları olmaksızın kayıt edilebilir.
İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi,
Databaseler içine atılan verinin ne olduğunu bilmezler pek 2 yi sayımı stringmi olacağını php tarafında siz belirlersiniz ve '1' gibi yazınca bunun kesinlikle string olacağını belirtiyorsunuz.
Database de bulunan tablonuzun yapısını int olarak değiştirip sayıyı olduğu gibi yollayın, bakalım neler olacak ona göre çözüm bulmaya çalışalım beraberce.
yaparsan zaten post edilen değer direk 1 veya 2 olur, sonrasında da onu veritabanına kayıt edebilirsin. Veritabanında string tutmaya gerek yok böyle bir durumda.
zaten öyle yazdırmak istiyorum ama yönetim panelinde 1 satılık 2 kiralık diye gözükmesini istiyorum yeni ilan eklerken veritabanına satılık veya kiralık diye kaydetmiyor satılık = 1 kiralık = 2 ama mevcut ilanı güncellerken ilan bilgilerini çektiriyorum 1 satılık 2 kiralık yazıyor ama kaydet yapınca satılık ve kiralık diye kaydediyor satılık 1 kiralık 2 diye kaydetmesini istiyorum