-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerik ban sebebimi arkadaşlar indirdiğim görseller üzerinde photoshop ile oynama yapıp ekliyorum ama bazı yazılar full kopya oluyor sizce bi sorun olurmu şikayet edilirse
atila
Sms Onayı Gerekli
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Resimlerden bir sıkıntın olmasın ama içerikleri kopyala yapıştır edersen sadbox düşersin siten hiç hit almaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kopya içerik olan yazıları en az 500 600 site yazıyor site sadece bu yazılara facebooktaki gruplardan hit çekiyorum günlük 10 15 bin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Fotoğraf ve görsellerde de sıkıntın olsun. Lisanslı çıkarsa ve izin almamışsan, lisans sahibi de inatçı birisiyse uğraşır sizinle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben görseli indirip etiket atıp paylaşıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Eğer sıkıntı yaşayacağım diye düşünüyorsan yapman gereken bir yöntemi söyleyeyim 2 dakikanı almaz uğraşman,Alacağın resmin videosunu resim ile ilgili bir yazı yaz youtube bulabiliyorsan videosunu bul youtube'a üzerinden video izlerken almak istediğin resmin sahnesi yayınlanırken veya konuyla alakalı olacağını düşündüğün sahne yayınlanırken Klavye'den "Print Scrn SysRq" Tuşuna bas ekranı direk kopyalıyor..Ondan sonra video'daki görseli photoshop veya resim düzenleyici bir programa Ctrl +V yardımıyla yapıştır sonra video ekrandaki resmi belli boyutunu kırp sonra gereken bir boyut varsa ona görede boyutlandır.Kaydet tamamdır. Orjinal yep yeni bir resmin oldu :D :D
Massche
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görsellerden dolayı ingilizce sitem tam spam aldı. Görsellerin özgün olmalı kaydettiğin isimler farklı olmalı dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben mesela resimlerin TinyPng den gecirip boyut kücültüp atiyorum. O da mi kopya oluyor acaba?
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.