-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
"Ben Kimim" bir hacker'ın hayatını anlatıyor, sonunda beyin yakma olayını bizzat yaşayacağına hatta filmi anlayamayacağına eminim :) Black Mirror dizisine de bir bak derim, teknoloji ile alakası şeyler var ve yaratıcı bir dizi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben oyumu momento ve predestination'dan yana kullanıyorum
dizi olarak 12 monkeys izleyebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
memento (Akıl defteri) güzel film hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tabi bekliyorum. Buradan yazın belki başkaları da merak eder ve okur.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar zaten pek çok filmi söylemiş. Onlara ek olarak bende 13. Kat, Sonsuzluk Projesi, Synchronicity, Looper, Küp, Vanilla Sky (Orjinalini de vardı ismini tam hatırlamıyorum), The Game ve klasiklerden de Matrix ve Fight Club diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Predestination filminin esinlendiği hikayenin orjinal ismi All You Zombies. Filmi ilk internete düştüğü zamanlarda izlemiştim. Sonra biraz araştırayım demiştim. Hikaye ekşi sözlükte 2004 yılında paylaşılmış. Hikayeyi buraya atıyorum. Filmi izlemeyen kişiler buradan sonrasını okumasınlar spoiler yiyebilirler. Yazıyı direk ekşi sözlükte içerikten aldım isteyen all you zombies ekşi yazıp doğruluğunu kontrol edebilir.
1945 yılında yetimhaneye bir çocuk bırakılır. bu çocuk, anne babasının kim oldugunu bilmeden, yalnız ve itilmiş bir halde büyüyecek olan jane'dir. 1963'de, jane 18 yaşında iken, barda tanıştığı bir adama karşı inanılmaz bir çekim hisseder ve ona aşık olur. adamla bir süre beraber olurlar ve jane ondan hamile kalır fakat yersiz yurtsuz bu adam birden ortadan kayboluverir. jane çocuğunu kendi başına doğurmaya karar verir fakat makus talihi yne peşini bırakmayacaktır; doğum sırasında doktorlar jane'in hermafrodit (hem dişi hem de erkek cinsel olranlarına sahip) oldugunu farkeder ve hayatta kalabilmesini sağlamak için bir operasyonla onu erkek yaparlar. sıkıntılar bununla da bitmez, doğumun üzerinden çok vakit geçmemiştir ki bebeği bilinmeyen kişilerce doğumhaneden kaçırılır. yorgun, bunalmış, dışlanmış jane hayata küser, 1970 yılında alkollü oldugu bir gecenin sonunda demlenmekte oldugu barın barmenine hayat hikayesini anlatır. adamın durumuna çok üzülen barmen ona "zaman yolcuları birliği"ne katılması halinde kendisini terkeden adamdan intikamını alabileceği söyler. jane, birliğe katılır ve zaman makinesi ile 1963 yılına geri döner. tam intikam planları yapmakta iken bir barda tanıştığı yetim bir kadından çok hoşlanır, onunla beraber olur ve kız hamile kalır. durumdan haberdar olan barmen dokuz ay sonrasına gidecek ve doğan çocuğu kaçırıp 1945 yılına geri dönerek onu bir yetimhanenin kapısına bırakacaktır. barmen daha sonra kafası iyice allak bullak olmuş jane'i 1985'e götürür. jane burada zaman yolculuğu birliğinin saygıdeğer bir üyesi oldugunu ve kimliğini gizlemek için barmen olarak çalıştını öğrenir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bilişimden yürü hocam; Kein System ist Sicher (Alman yapımı Hacker filmi)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Sihirbazlar Çetesi ( Süpriz Son)
Bir Zamanlar Anadoluda ( Harika Film & Sınırsız Mesaj )
1 kişi bu mesajı beğendi.