-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
paypal ödeme yok maalesef.
strato garip bir şekilde sıkıntı çıkarıyor. şifre oluşturmaya çalıştığımda sürekli "hata oluştu tekrar deneyin" diyor. 4.5 milyon siteye hizmet verdiğini söyleyen bir şirkette böyle saçma sapan hataların olması çok garip
Immortal
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bildiği kadarı ile 0,99 dolara alınan domainlerde NS yönelendirmesi yapılmıyor. Bu demek oluyor ki hosting'i de oradan almak gerekiyor.
Ayrıca Almanca ve İngilizce destek vermeleri çok kötü ya bir sıkıntı olsa nasıl iletişime geçeceğiz. Herkes ingilizce mi biliyor.
Nedense şu yabancı firmalara ısınamadım gitti... Radore'nin, Turhost'un, Natro'nun olduğu yerde gereksiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
NS değiştirme yapılmıyor bulaşmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Arkadaşlar Strato 1999 yılında faaliyete geçmiş bir Alman firmasıdır. Almanya da en çok kullanılan bir ve tercih edilen bir firmadır. Türkiye de 1-2 aydır faaliyete geçmiş ve kampanya düzenliyorlar. Nameserver ayarı yok.  Kaydına hosting firmanızın İP Adresini yazacaksınız. Zaten  Kaydı ile Nameserver in pek bir farkı yok. 2-24 saat içerisin de hosting firmanıza yönlenir. Eğer Nameserver ile yönlendirme yapmak istiyorsanız Strato üzerinden hosting paketi almalısınız.
Bazen yanlış işlemlerde Domain silinebiliyor veya sizden tekrar fatura isteyebiliyor. Bende komisyonla bu işi yapıyorum şuana kadar herhangi bir sorun çıkmadı çıkmaz da. Kendiniz de kaydedebilirsiniz. Kredi kartıyla kaydedin, Kredi kartınızı açık bırakın.
Firma ticket sistemi Almanca ve ingilizce daha hızlı yanıt alabilirsiniz.
Yıl sonunda yenileme ücreti Aylık 0.70$ yıllık 8$ idir.
Taşıma işlemi 3 ay olarak biliyorum,
Firma Türkiye de daha yeni oldugu için bunun hakkında bir fikir edinmedim.
En yakın sürede bir ticket açarak bunun hakkında fikir alacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.