-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
miniajans adlı üyeden alıntı
Hocam siteden silinmiyor diye bir şey yok yani site dosyalarına dahi girseniz yine silinir. Esnek reklam mevcut dediniz yeni oluşturmanız gerekmiyor. Rica ederim
AdSense panelinden silinmiyor hocam onu demek istedim yani sadece Gizle secenegi var tuhaf. Yeni reklam birimi eklersem esnek reklam var tabi ki.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Burada siteden düzenleyemediğinizi belirttiğiniz için söyledim. Gizle yaptıktan sonra bir sorun çıkarmaz. Tamamen silme yok sanırım geriye dönük analizlerden dolayı tam silinmeye izin vermiyorlar.
Yok hocam öyle demedim yanlis anlasilma olmus :) Eger Gizle dedikten sonra o reklam pasif hala geliyorsa yeni raklam birimi olustururum tekrardan. Sorunda hallolmus olur.
Peki hocam 2 sene önce ekledigim reklamlar var bunlari gizleyim yeni yani esnek reklam olustursam bi sıkıntı cıkmaz degil mi adsense acısından?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yok hocam olmaz. Her sayfaya ekleyeceğiniz reklamlar ayrı ayrı oluşturun mesela "içerik-üst", "içerik-orta", "içerik-alt" şeklinde oluşturun böylelikle ay sonu Adsense panelinde bir analiz yaptığınızda hangi reklamın size faydası var hangisinin yok analiz ederek size yararı olmayan reklamları o bölgeden kaldırabilirsiniz. Reklam oluşturmayla ilgili hiç bir sınır yok ben kendi panelimde 30+ reklam kullanıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok hocam olmaz. Her sayfaya ekleyeceğiniz reklamlar ayrı ayrı oluşturun mesela "içerik-üst", "içerik-orta", "içerik-alt" şeklinde oluşturun böylelikle ay sonu Adsense panelinde bir analiz yaptığınızda hangi reklamın size faydası var hangisinin yok analiz ederek size yararı olmayan reklamları o bölgeden kaldırabilirsiniz. Reklam oluşturmayla ilgili hiç bir sınır yok ben kendi panelimde 30+ reklam kullanıyorum.
Tamamdir hocambi güzel düzenlemekte fayda var ve farkettim ki bazi reklamlar 1 yildan fazladir esnek reklam degil görüntü bozuklugu resmen. Acilen toplarlamaliyim. Dediginiz gibi adlandirmakta fayda var kullanim acisindan.
Hocam tesekkür ederim
miniajans
1 kişi bu mesajı beğendi.