-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Satınalma Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
yurtiçi ,yurtdışı hizmet üzerine proje hazırladım,ödeme kısmını nasıl gerçekleştirebilirim bazı siteler var sanırım bankalar haricinde komisyon alarak yapılıyormuş siteye entegresi nasıl oluyor, ödeme yapıldığında sistemimde de ödemenin olduğunu görmem gerekiyor, bilgisi olan daha önce yapanlar destek olabilirmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Banka ödemeleri haricinde internet üzerinden aktarım sağlayabileceğiniz WebMoney, Payoneer, Skrill gibi sistemler mevcut bunun haricinde yerli olarak ininal, papara gibi sistemler de var. Sitene entegre etmek için bu sistemlerin APIsini kullanabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer & SEO Expert
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Yurtdışından kredi kartı ile ödeme almak istiyorsan eğer senin için bir sanal pos modülü gerekiyor. Sanal Pos Modülü alabilmen içinde tüzel bir kişiliğiniz olması lazım. Yani en azından benim baktıklarım hep işletme bilgilerimi istediler. Ben iyzico & paymentwall bu iki sistemi daha sağlıklı buldum.
Sanal POS Modülü alamıyorsanız eğer, Atakan Bey'in dediği gibi Skrill, WebMoney, Payoneer gibi aracı sistemlerle ödeme alabilirsiniz ama yurtdışında PayPal dışında ki sistemlere öcü gibi bakıyorlar.