lostyazilim
tr.link

Şahıs Şirketi Hk.

16 Mesajlar 2.733 Okunma
lstbozum
tr.link

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)

komkikabom adlı üyeden alıntı

toplam şirket için 600 tl kadar gitti burada kilit nokta muhasebeci hocam şahsen beni birçok masraftan kurtardı yardım etmek için uğraşan bi tanıdıkdı toplam 600 tl ye tam şirket açıldı. Bu arada arkadaşlar ailenizde emekli biri varsa onun üzerinden açarak bağkur ödemelerinden kaçabiliyorsunuz haberiniz olsun.

Nasıl yani hocam ? :) Detay verirmisiniz biraz Yani diyelim ki, babamız emekli onun üzerinden şahış şirketi açtığımız vakit, bağkur ödemesi yapmıyıcaz ve sadece muhasebe parası mı ödüyor olucağız? Ek olarak +600 TL şirket acma parası oluyor yani tek seferlik? Ayrıca bizim baba(SSK) emeklisi hocam.

wmaraci
reklam

komkikabom komkikabom WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

opencartim adlı üyeden alıntı

Nasıl yani hocam ? :) Detay verirmisiniz biraz Yani diyelim ki, babamız emekli onun üzerinden şahış şirketi açtığımız vakit, bağkur ödemesi yapmıyıcaz ve sadece muhasebe parası mı ödüyor olucağız? Ek olarak +600 TL şirket acma parası oluyor yani tek seferlik? Ayrıca bizim baba(SSK) emeklisi hocam.

Hocam şimdi şöyle aileden biri emekli olunca şahış şirketini onun üzerine açınca bağdur ödemeleri olmuyor ve sadece muhasebeci masraflarınız oluyor ve normal şahış şirketi açan kişilerden daha az kdv alıyorsunuz hibe oranıda daha yüksek oluyor muhasebeciler daha iyi biliyor bu tür işleri ve sadece tek seferlik şirket açma ücreti veriyorsunuz ki bu 1 ocaktan itibaren 300 tl ye düştü ve sadece ödeme yapacağınız kişi muhasebeciniz oluyor :)
opencartim

kişi bu mesajı beğendi.

opencartim opencartim Bir Umuttur Yaşamak! Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek E-Sporcu!
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1184
  • Beğeniler 373 / 375
  • Ticaret 26, (%100)
Hocam çok sağolun valla, süper haber bu!:)
Kuzenim mali muşavir ona söyliyim ozaman babamn adına açarım şirket emekli oda:)

• Üyelik 29.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

opencartim adlı üyeden alıntı

Hocam çok sağolun valla, süper haber bu!:)
Kuzenim mali muşavir ona söyliyim ozaman babamn adına açarım şirket emekli oda:)

mali muşavirse detaylı olarak daha iyi aktarır size :)
opencartim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

afazi afazi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 91 / 36
  • Ticaret 21, (%100)
Mahmut54 Basit usul vermiyorlar e-ticaret sitelerine çıkmadı yani en ufak şahıs şirketi istiyorlar.

Şirketi'de bugün hayırlısı ile açılışını verdik, yarın felan vergi levhası gelir. Sonrası Allah kerimdir.

• Üyelik 29.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 4 / 10
  • Ticaret 1, (%100)

afazi adlı üyeden alıntı

Mahmut54 Basit usul vermiyorlar e-ticaret sitelerine çıkmadı yani en ufak şahıs şirketi istiyorlar.

Şirketi'de bugün hayırlısı ile açılışını verdik, yarın felan vergi levhası gelir. Sonrası Allah kerimdir.

ürün nedir hocam eğer yurtdışından ürün getirecekseniz prosödürler değişmiş 1 haftadır onlarla uğraşıyorum girmeyin çindne flan fatura ile ürün getirecekseniz :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al