lostyazilim
tr.link

112 İle İlgili Sikayetimi Nasıl ulaştırabilirim ?

12 Mesajlar 2.188 Okunma
acebozum
tr.link

yigitcankus yigitcankus balonsatis.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Balon İmalat & Üretim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 824
  • Beğeniler 634 / 145
  • Ticaret 12, (%100)
Öncelikle Geçmiş Olsun dileklerimi ileterek başlamak istiyorum; İlçenizde bulunan Ambulans Eksikliğine önce gerekli makamlara bildirmeniz gerekmektedir. Bölgenizdeki Sağlık Bakanlığı Kuruluşu, Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamı buralara bildirirken yazı dahilinde bildirilip bunun bir nushasını kendinize almanızda fayda olacaktır.

Gerekli merciler, üst yazı niteliğinde olan evrağı 1 aylık süre içerisinde inceleyip size ve gerekli yerlere bildirim yapması gerekiyor bununla birlikte; sizde evrak kopyasını BİMER, Sağlık Bakanlığı, Başbakanlık gibi mercilere iletirseniz eğer bu işlemi bir nebze olsun hızlandırmış olursunuz, aynı problemi bende kendi memleketimde yaşıyordum ( Şile-Ağva ) ama bizim oraya ambulans değil Evde Sağlık Hizmeti niteliğinde bir ekip (grup) kuruldu. Böylelikle Sağlık Hizmetleri bir nebze olsun hızlanmış oldu.

Belediye Başkanının talimatı ile düzenli olarak köylere ( mahalle ) Sağlık Aracı Geliyor; Pazartesi KBB, Sağlı Ortopedi vb. tarzında.

TCKN Vermek istemiyorsanız eğer, kimliğinizi gizliyorsanız eğer emin olun onlarda bu sorunu, sorun olarak algılamayacaklardır. Kamu Spotlarını muhakkak görmüşsünüzdür " Sevgilimden Ayrıldım" - " Telefonum Şifre İstiyor" vb :)

iyi forumlar.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
wmaraci
reklam

darkknightt darkknightt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 1132
  • Beğeniler 72 / 318
  • Ticaret 1, (%100)
ebagcuvan neden başınız ağrıyacak ki? bir maduriyet var ortada. gerçi siz bilirsiniz ortam çok değişik...
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al