-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yav Arkadaşlar 7 8 Kere Boşvurdum Olmadı. Şimdide Başvurdum 3 hafta Olcak Mail Gelmemeye Başladı Bi Türlü Alamıyorum Şu Adsenseyi. TeknoNeo.com Lütfen Yardım Edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı sorun bendede var.Artık para ile hesap alacağım onuda bulamıyorum.
adsense hesabı aranıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bende Adsense alamıyorum kendimin neden alamadığını bilemiyorum ama sizin alamama nedeniniz galiba yoğun olarak kullanılan teknoloji sektörünü kullanmanızdan kaynaklanıyor. Eğer biraz para ayırabilirsiniz hiç kullanılmayan egzotik konularda bir site açın. Forumda makale yazan arkadaşlara 15-20 tane makale yazdırın 1 makaleye 4 lira desek 70-80 lira yapar bu makaleleri günlük olarak o sitede paylaşın ve başvuru yapın. O adsense satan arkadaşlar da böyle yapıyor.
Bende şimdi ikinciyi başvurdum bloğumda 42 tane ful kendimin yazdığı 300 kelimeden az olmayan makale var eğer 3. başvurumdan sonra da alamazsam yukarıda yazdığım taktiği uygulayacağım.
Arat - Yazılımın Kaderi
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cakirweb.aratgame
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
benim dandik siite guncelkpssnotlari.blogspot.com 3 haftadur bekliyor bize ekmek çıkmaz
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Başvurunuza ne reddi verdi? Yetersiz içerik mi? Bazı içeriklerinizde kelime sayıları çok az ondan vermiyor olabilir. Bundan sonra ekleyeceğiniz içerikleri daha kelime yüksek olan içerikler olarak girmeye özen gösterin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayni sorun bendede var onay vermiyo cok secici davraniyo yada limtleri dolu
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteni biraz inceledim. Yazıların çok kısa ve bazılarında sadece video var. Benim gördüğüm sorun bu.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Müzisyen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteni inceledim..
Sonuç olarak:
1- Teman çok güzel ama temanı değiştir; Adsense onayı alana kadar. Wordpress'in sunduğu temalardan birini kullan.
2- Siten teknoloji sitesinden çok video sitesi olarak algılanmış olabilir. Kim ne derse desin, başvuru yapan siteyi, canlı bir Adsense personeli gelip inceliyor. Sitene en az 300 kelimelik ÖZGÜN makaleler ekle.
3- Genel olarak sitene baktığımız zaman, eğlenceli ve hoş vakit geçirilebilecek bir site olarak görünüyor. Adsense'nin seni onaylamaması için önemli bir sebep görünmüyor. Belki çok küçük bir pürüzden dolayı onaylanmamış olabilir. Yine de, Adsense konusunda başka uzman arkadaşların da tavsiyelerini dinlemekte yarar var.
Not: teman ücretli değilse bu temaya ulaşabileceğimiz bir link var mıdır?
Pisipisi.org - Korkakların Okuyamadığı Blog