Merhaba arkadaslar, ben Yigit. Amerika'da Florida'da yasiyorum. Sizlere burada bir aile dostumuzun yaptigi isten bahsetmek istiyorum. Izmirden yaklasik 300.000$'lik mal satin aldi mozaik lamba, ve bunlari amerika'da satiyor. Ticaret iste. Ancak suanlik 1 adet dandirik websitesi, 1 adette deposu var bu kadar. Ama yinede satislar vasat. (bana gore bu durumda vasat alti bile olmali)
Simdi amerikan insanlarini az cok bilirsiniz. Festivallerde, christmas'da halloween'de veya normal gunler bile olsa evleri ile ilgili suslere cok onem verirler. decoration olsun, bahce susleri olsun. benim bu projede onem vermek istedigim kisim bu isi dijital olarak, bir webmasterci olarak daha nasil ilerletebiliriz?
kafamda olan seyler sunlar arkadaslar, fikirlerinizi bekliyorum;
-sosyal medya hesaplari acarak
twitter, instagram, facebook bu kanallardan insanlara ulasabilmek. ozellikle instagram olmak uzere sponsorlu reklamlar vermek. iste bu konuda hicbir bilgim yok. instagramda veya baska platformlarda reklam fiyatlari asagi yukari nedir, ne kadar surelidir?
-google olayı
sitenin googlede ust siralara cikmasini istiyorum. mesela "buy Mosaic lamp" veya "Mosaic lamp" yazildiginda ust siralarda bizim satis, ticaret sitemizin cikmasini istiyorum. bu konu hakkinda bilgim yok. ayrica resimde ki gibi yanda direk urun&fiyat cikmasinida istiyorum
bu tarz yukarida yazan seylerin destegini ucretli/ucretsiz bu forum uzerinden saglayabilirim. ayrica ilerleyen zamanlarda is bolumune calisan ilanida verecegiz, oturdugunuz yerden bizimle calisabilirsiniz. tek sartimiz ingilizceniz ust duzey olsun. ve gunde 4-5 saat bilgisayar basinda olabilmeniz. ne tarz bir is olacak dersenizde amazon hesabi isletme tarzi bir is olacak.
bu tamamen bir beyin firtinasi konusu, hepinizden fikirlerinizi bekliyorum, daha nasil satislari arttirabiliriz, ne yollar izleyebiliriz. her turlu fikirlere acigiz.