-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hevesim 10 yaşında filan başladı şuan 17 me giricem bi 6-7 sene pc nin başında geçti hayatım önceden dışardaydım filan evden çıkmıyorum 3.30 okuldan geliyorum direk pc
cumartesi pazar pc kandilde bayramda seyranda pc bi türlü bırakamıyorum kendimi kısıtlıyamıyorum gece 3 lere kadar pc ile uğraşıyorum okulda uyuyorum hayatım mahvoldu diye bilirim en kötüsüde gözlerim bozuldu gözlüğe muhtacım dahada bozulmasını istemiyorum derecenin artmasını istemiyorum ne yapmalıyım
pc den ayrılınca sevgilimden ayrılmış gibi ağlayasım geliyor :D
pc yi babam filan alınca sinirleniyorum evden filan gidiyorum gece 1-2 gibi
çok değişik biri oldum cidden farkındayım fakat düzeltemiyorum
pc yüzünden liseyi 5 sene okuyacam :D
WMKOD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer vaktini doğru işlere harcıyorsan fazla şey kaybetmemişsin.
Ben lisedeyken öğretmenlerin aldığı parayı kazanıyordum.
Ben de bir yıl sınıfta kaldım.
Lisede matematik,inkılap,felsefe dersleri dışında tüm dersler boştur sınav için çalış yinede ama ilerde işine yaramaz.
Kitap okuyarak,düşünerek ve çok fazla sorgulayarak doğru noktayı bulabilirsiniz.
Bende 10 yaşlarımda başladım ve yazları günlük 15 saat oynuyordum.(oynamaktan kastım uğraştır.)
Öncelikle kişisel gelişimine zarar verir utangaç olursun özgüven eksikliği olur ailen ile aran bozulur bunların hepsini dediğim gibi okuyarak ve düşünerek aşabilirsin.
Bilgisayarı eğer ki hekır olmak veya oyun oynamak için kullanıyorsan çok fazla şey kaybetmişsin diyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış yerde teselli arıyorsun :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Sen şuan bilgisayardan boşta kalan zamanında yaşamaya devam ediyorsun.Böyle olmamalı yaşamındaki boş zamanını bilgisayara ayırmalısın.Eğer iş için kullanmıyorsan biran önce ayrıl şu bilgisayar sevgilinden :D
Bence bu işe ailenin dur demesi lazım bizim evde lise zamanlarındayken bilgisayar günde 1 saat açılırdı ve ödevler, araştırmalar yapılırdı.Hafta sonları kısıtlama yoktu.Dışarda gezmek oynamak yerine bende internet ile uğraşır site kurar takılırdım.
mkahraman
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pc'nin hayatını sömürdüğünü anlattığın konun üyeliğini de elinden aldı :)
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İleride çok pişman olacağın bir farkındalık var. Bu şekil gidersen durum vahim. Kendisi ve sonraki yorum yapan yasak yemiş. Hayırdır inşallah, Heyyy.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bilgisayar her zaman kazandırır. Bunu iyi kullanmak gerek. Şahsen oyun, müzik dinleme için kullanılanlara çok üzülüyorum. Boşuna zaman öldürüyorlar. Proje, tasarım, eticaret, alışveriş gibi işlere kafa yoranlar er geç kazanırlar. Ama dediğim gibi kollektif bir yapıya yatkın olmaları gerek. Tek başına bişey olmaz ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
14 yaşından beri pc başındayım hiçbir şey yapmıyorum gibi geliyor:) Yaşım 27 oldu. Yani dert etme.