dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yok yok besmele çekip basladiktan sonra devamı gelir. Yeterki okumayali isteyelim. Herşeyi gözü kapalı yapıyoruz korkmuyoruz ama iyi birşeyler oldumu şart şurt bir sürü bahane buluyoruz.
Sizin mantığınızı göre cami önlerine guvenlik dikip tam duaları bilmeyenleri namazın şartlarını bilmeyenleri, ağzı sarımsak kokanlari camiye sokmayalim. E camide kaç kişi kalır o zaman. Şeytan da zaten bunlari istiyor.
Dostum benim tavsiyemdir bu sadece. Hani sonuçta tefsir olsun yada olmasın emin ol Dünyayı çok farklı ve gerçekçi görüyorsun. Olaylara bakış açın değişiyor gerçeği anlaman kolaylaşıyor.
ikinci bir onerimde olabilir,
Simyacı - Paulo Coelho
Bunuda tavsiye ederim. Kitabın biraz ağır bir kitap olduğunu söyleyenler çok var. Ben 4 5 defa okudum her okumamda yeni anlamlar keşfettim.
Gerçi bu kitabi okumak için de bir şart var mı bilmiyorum.
dnaz
Back to Front End
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Sen işin neresindesin peki ben seni neden göremedim ?
Öncelikle, Bu konu bir arkadaşımızın kitap önerisi için açıldı konuyu dağıtmayalım.
Bu işin içindeyim demişsin ama fikirlerime köhne demişsin nedense forumlarda öneri yada tavsiye konuları açıldığında hemen tartırşma hakaretler başlıyor bunu ben anlamadım. Önerin varsa söylersin, bu işin içindesin ama böyle konuların bu türde tartışılmayacağını hala bilmiyorsun. Eee ne yapalım şimdi senle sabaha kadar burada bunumu tartışalım.
Yazdıklarımı hala anlamamışsınız. Ben "başlangıç" yapmasını tavsiye ettim, e şimdi tefsir olmadan Kuranı Kerim'den hiç birşey anlayamaz mıyız ? Sen sadece olaylara mükemmelliyetçi bir şekilde yaklaşmışsın. Dikkat edersen ben senin fikirlerine hakaret etmedim, hatta yanlış da demedim ama sen neyi kanıtlamaya uğraştın onada bir anlam veremedim.
Konuyu açan arkadaşım kusura bakma lütfen fakat gördüğün gibi, konunu başka taraflara çekmek istemem.
Feyyaz
MescidiHaram.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İslami kitaplar olur mu..
Feyzullah birışık yazarının tüm kitaplarını tavsiye edebilirim
HAKİKİ KARAKOVAN SÜZME BALIMIZ MEVCUDDUR. KONU LİNKİ İSTEYİNİZ.