Merhaba arkadaşlar uzun zamandır okulu bırakıp açığa geçtiğim için okuldan uzak kaldım fen lisesinde okuyordum 9. sınıfta bölüm yoktu 10. sınıf sayısal 11. sınıf tm okudum 12. sınıfı dıştan okudum.
Biyolojim fena değildir
Fizik de fazla fena değil ama zor gelir nedense.
Kimya hiç yapamam.
Biyoloji>Fizik>Kimya
Türkçe severim paragrafları falan güzel yaparım dil anlatım da da normal derecede.
Felsefe, Tarih, Coğrafya bunları çok severim.
Geometri hiç yapamam, matematik çalıştığımda yaparım biraz zor anlarım ama anlarım.
2 Ay gibi bir sürem kaldı kitap yok elimde 1 tane bile (Türkün aklı sonradan gelirmiş).
Konu anlatımlı kitap alsam daha iyi diye düşünüyorum bir arkadaşıma danıştım sınav yayınları var konu anlatımlı alsan daha iyi dedi.
Sizce hangi kitaplardan almalıyım siz olsanız ne alırdınız ders ve konu anlatımlı vs yazarsanız sevinirim.
İnternetten baktım ismini bilmediğim siteler var ucuzkitapal,kitapsec vs. vs. Hepsiburada'da baktım kargo 20 TL falan oluyor parasında değilim.
Ankara'da yaşıyorum buradan alsam daha iyi olur mu bilmem bazı kırtasiyeler çok eski kitapları satıyor güvenemedim. Nereden alıyım Ankara'da yaşayan arkadaşlar nereden alıyor yazarsanız sevinirim.