-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eksper Asistanı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir sayfa actim ve buyutmek istiyorum ama bir kac sorum var bu sorularima mantikli cevap veren olursa alisverisimi o kisiden yapacagim.
1- instagram takipcileri geldi tamam hersey guzel o takipciler sadece takip mi edicek ayni zamanda like ve yorum aticaklar mi ?
2- atiyorum 5 k takipci aldim fakat takipten bi anda ciktilar ve 400 500e kadar dustum geri yukseltmenin garantisini veriyor musunuz ?
3- satis sonrasi hediyeleriniz olacak mi ?
Herkese iyi satislar ve iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Instagram işiyle uğraşmıyorum lakin.
1 - Eğer takipçiler organik ve aktif ise like ve yorum atabilirler lakin bot ise hiçbir aktivite yapamazlar.
2 - Organik takipçi de bu aralar 90% oranında düşüş var hiç almanı tavsiye etmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
fatiihunsal hocam biraz sakin olmayı denermisiniz lütfen forumda tatsızlık çıkmasın. Arkadaşa özel mesaj atın anlatın durumu yardımcı olun. Ona bakarsanız bende bu instagramın içindeyim dediği gibi baya düşüş oluyor ama bu değişmekte. Bazen 10k aldığın takipçi 2 gün içinde 6-7 düşüş yaşıyor bazen aldığın 10k takipçiden sadece 2-3k düşüş yaşanıyor.
duffycl hocam instagram kategorisine gir veya
cemilreyiz ile iletişime geç çalıştığım kişilerdendir sağlam ve güvenilir işinin ehli biridir.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**