-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
İşçiliğine göre fiyat biçmek her zaman en doğrusudur.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle medya tarafında tüm satın almalar müişteriye göre olur.
2. olarak themeforestta temalar 60 dolar civarındadır.
Bence normal bir fiyat vermişsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Themeforest'tan satın alıp kurduğunuz tema işleminin adı " KURUMSAL BİR WEB SİTESİ " işi değildir.
Amatörce bir davranıştır, tema fiyatını ve üzerine biraz da kurma ve ayarlama ücreti katabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
hocam bence cok yuksek bir fiyat vermissiniz. tabi eger makale girisleri falan sizin tarafınızdan yapılacaksa durum başka. Sadece site kurulumu, tema ve eklenti kurulumuysa çok yuksek bir fiyat bu. Softacolus ile bir dakikada site kurulur. Yarım saat tema ve eklenti ayarları. toplamda taş çatlasın 5 saatinizi almayacak bir durum için müşterinizin gözünü korkutmaya değmez. iki iş yapacaksınız. uygun fiyata yaparsanız o firmadan sürekli ekmek yersiniz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
ozkaratas adlı üyeden alıntı
GokhanKara müşteri temaları özellikle themeforest ten istedi. Temaların düzenlenmesi gerekli çevirilerin yapılması (İngilizce'den en az farklı 2 dile) sayfaların oluşturulması, düzenlenmesi. Gerekli güvenlik önlemlerinin alınması. Temel ayarlar vs. adamlar zaten bunları yapabilecek düzeyde olsa dışardan hizmet satın almazlar değil mi?
Yaptığınız hizmetin bedeli belirttiğiniz rakam olamaz. Ben sıfırdan bir wordpress temayı özel tasarım, html css ve wordpress entegreli bir işi ortalama 1.500 TL ile 5.000 TL aralığında ( isteklere ve özelliklere göre ) fiyatlara yapıyorum.
Ama siz hazır temayı alıp zaten var olan özellikleri aktif - deaktif yapabilme durumuna o kadar para talep etmenizi etik bulmadım ve fikir beyanında bulundum :)
Tema çevirilerinide 15 TL ye yapıyorum bunu Poedit ile hızlıca yapabilirsiniz.
Genel güvenlik ayarlarınıda yine başkalarının ücretsiz / ücretli olarak yazdığı eklentiler ile yapacaksınız yani yine sıfırdan bir katılım yok.
Yazdıklarımı lütfen anlamaya çalışın ve fikir çatışması çıksın istemem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
vvhy
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapılan işe göre değişir $10 - $5000 wordpress ile artık kendi twitter 'ınızı bile yapabiliyorsunuz.