lostyazilim
tr.link

Alexa düşürmede ciddi sorun

15 Mesajlar 2.089 Okunma
acebozum
tr.link

TUGBERK26 TUGBERK26 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 26 / 13
  • Ticaret 11, (%100)
imacros eklentisi var wikipedia dan kullanım için kodlarını araştırabilirsiniz. Imacros eklentisi kurun hemen ardından alexa toolbar veya alexa sparky kurun bilgisayarınıza daha sonra kendinize imacrosta bir kod yazın. mesela 5 sn'de bir siteniz içerisinde gezinmenizi sağlayacak bir kod yazabilirsiniz kullanımı çok kolaydır biraz araştırmanız lazım. Alexa toolbar ile birlikte gezinti yapacağınız için alexanızda olumlu yönde düşüşler sağlayabilirsiniz. Eğer işi daha da ileriye götürmek isterseniz modeme res atmak için gerekli olan programları ve imacros ile javascript çalıştırmayı araştırın. Gayet kolay şeyler biraz üzerine kafa yormak gerekiyor

wmaraci
reklam

Bugras Bugras WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)

glofrum adlı üyeden alıntı

Hocam ziyaretçilerin mesaj yazabileceği bir bölüm aç Ziyaretçi Defteri gibi,Kendiniz birşeyler yazın,aklınızdan ne geçiyorsa uzun olması gerekmez kısada olur ama yazın. İçeriği arttırın. Facebook da bir sayfa açın,geliştirin ve bu sayfada sitenizde açtığınız konuların linklerini paylaşıp ziyaretçi çekin. 1 ay sonra 400-500k ya düşersin :)

2K lık facebook sayfası var tüm paylaşımları oraya gönderiyorum ayrıca 100 e yakın özgün konu mevcut.

TUĞBERK adlı üyeden alıntı

imacros eklentisi var wikipedia dan kullanım için kodlarını araştırabilirsiniz. Imacros eklentisi kurun hemen ardından alexa toolbar veya alexa sparky kurun bilgisayarınıza daha sonra kendinize imacrosta bir kod yazın. mesela 5 sn'de bir siteniz içerisinde gezinmenizi sağlayacak bir kod yazabilirsiniz kullanımı çok kolaydır biraz araştırmanız lazım. Alexa toolbar ile birlikte gezinti yapacağınız için alexanızda olumlu yönde düşüşler sağlayabilirsiniz. Eğer işi daha da ileriye götürmek isterseniz modeme res atmak için gerekli olan programları ve imacros ile javascript çalıştırmayı araştırın. Gayet kolay şeyler biraz üzerine kafa yormak gerekiyor

Deniceğim teşekkürler.

RuZzGaR RuZzGaR Aaltintas(){ //WmAracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front-end
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1243
  • Beğeniler 384 / 148
  • Ticaret 3, (%100)
Özgün yazı ekleyince düşüyormuş alakası yok benim sitede %10 anca özgün vardır [oda biraz abartı gibi olabilir ] ama 440k alexa özgünlükle ne alakası var ?

Bugras Bugras WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek M.I.S
  • Mesajlar 771
  • Beğeniler 75 / 73
  • Ticaret 0, (%0)
Bilmiyorum herkes özgün diyor ondan dedim bencede ne hitle alakası var nede özgün yazıyla başka bir şeyle fakat çözemedim bir türlü.

wmaraci
wmaraci

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)
Buna en iyi yanıtı Beyazıt ağabey vermiş ki; Alexa Yükseltme Yöntemleri :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al