-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sablon baski tarzinda birset hazirlamayi dusunuyorum mukavva yada benzeri bi maddeden ya da direk spreyle duvara alan adimi yazsam boyle insanlarin dikkatini ceken biyerlere nasil olur sizce fayda edermi boyle bi lisenin cikisina falan mekan arastirmasi yapilir tabi denemeye cesaret edebilirsem siz ne dusunuyosunuz?
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
duvara yazmayın hem cezası var hemde ilgi çekeceğini düşünmüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ilgi çekmezsiniz. Boşuna çaba olur.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
görüşleriniz için teşekkürler , böyle ilginç birşey yapıp bi anda patlamayı düşünüyorumda çılgın reklam fikirleriniz varmı acaba
Mağara_Adamı ,
onurkaplan
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
çekiliş duzenleyın
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mağara_Adamı böyle sokaktaki insanları siteme çekmek istiyorum hocam görünce neymiş bu yav diyip hemen telefona falan :D ankaradayım kartvizit bastırıp kızılay meydanlarında yerlere atmak istiyorum malum bilenleriniz vardır kızılayda yerlerde hep kartvizitler olur :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
2012 senesinde ckdergi.com üzerinden yayına aldığımız Çay Kaşığı dergisi aldında bir edebiyat-sanat dergimiz vardı. O zaman bu fikir benimde aklıma gelmişti ve ben uygulamıştım. Sitenin içeriğini tanıtmak ve genç bir ekip olduğumuzu da belli etmek amacıyla "Yeni Nesil, Eski Üslup!" sloganını iliştirdiğim bir tasarım yapıp, bunun stickerını bastırmıştım 5000 adet. O zaman 170 TL'ye falan malolmuştu. (Fiyatlar pek değişmedi, halen aynı civarda seyrediyor.) Bastırdığım stickerları da hem kendim, hem de diğer yazar arkadaşlarım vasıtasıyla otobüs duraklarına, elektrik direklerine, kafelerin izinli ilan panolarına vb. bir çok yere yapıştırdım/astım. Özellikle gençlerin sık ziyaret ettiği yerleri tercih ettim.
Ben yaptığımda hayrını görmüştüm. Tasarımın iyi olması ve sloganın da ilgi çekmesi sebebiyle İnstagram paylaşımlarına dahi fazlasıyla denk gelmiştim. Sadece domain yemez, konseptler isen yer kanaatindeyim.
1 kişi bu mesajı beğendi.