-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var ve 2 gündür araştırıyorum ya yanlış bir şeyi araştırıyorum :D araştırdığım şeyin termini bilmediğim için ya da farklı yerlerde araştırıyorum.
Benim sorum çok basit a sitesi 192 ip sinde b sitesi 102 ip sinde şimdi bir kodla bu siteler arasında dosya upload'ı yapabilirmiyim ?
Örnek Vereyim : Sitede A.php dosyası var ve bu a.php dosyası 192 ip sinde benimde bunu ana siteden 102 ipsinden güncellemem lazım bu şekilde bir güncelleme yapabilirmiyiz ? yapabilirsek nasıl yapabilirz ? :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
WhiteRedHocam anlatmışsınız ancak anladığım kadarıyla Elinizde farklı IP adreslerinden ve farklı lokasyonlarda A ve B sunucuları olduğunu düşünelim.Siz A sunucusundaki bir dosyayı B sunucusuna yollamak istiyorsunuz amacınız bu mudur buna göre bilgi vereyim :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
WhiteRed Bunu PHP altyapısı ile bir site üzerinden yapmak istiyorsan cURL kullanabilirsin.Buna ek olarak cURL ile eşitleme işlemini iki site arasında kurduysan.Örnek olarak belirli periyotlar arasında eşitleme yapacaksan bunu da CronJob ile zamanlayabilirsiniz.Daha alternatif yollar var ancak aralarında en işlevseli şimdilik bu gibi duruyor :)
Fizello - Inspired by Colors