-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
bilencevaplasin.com yazınca google ye bu şekilde çıkıyor mu sizde de arkadaşlar :)
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Web sitesinin uzantısız adı (bilencevaplasin) ve uzantılı adı (bilencevaplasin.com) aratıldığında "site links" gözükmesi önemsizdir. Asıl hedef kelimelerinizin yada bu hedef kelimelerinin alt kelimelerinde birinci sırada olup "site links" gözüküyorsa sevinmelisiniz :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
evet hocaya katılıyorum demek istedigini şöyle özetleyeyim 'e-kitap indir' benim meta etiketim arattıgında googlede yandexte bingte 2.sırada :) 'e-kitap oku' da aynı kısa sürdede bir kelimem kaldı onu sokacam ilk 10a site ismini yazınca cıktıgına sevinmen yersiz olur bu sekilde cıkartmaya calıs
1 kişi bu mesajı beğendi.
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
:) nasıl bu şeklde çıkartırım bana yardımcı oolun kardeşlerim
Neoyun KadirHameş daha yeniyim bu işlerde pek anlamam yeni yeni bazı şeyleri kapıyorum sorup soruşturuyorum sizden de bilgi alıyım
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
öncelikle sitelerinizi tüm arama motorlarının webmaster toolslarına eklemelisin kaliteli 5 ila 10 tane meta etiketini içeren backlink almalısın ve seo ayarlarını yapmalaısın seoda gecen sitene ait meta etiket kelimelerini paylastıgın yazı larda kulanmalısın kısa süreli olmasada 1 veya 2. ay bu sekilde cıkmaya baslarsınız hocam aldıgınız backlink cok önemli spma bile düşürebilir insanı basıma geldi kaliteli siteler bulmasınız saygılarımla keyifli forumlar
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
merhabalar hocam bence temanızda değişikliğe gitmenizde fayda var, kızlarsoruyor tarzı bi tema bulabilirseniz çok daha güzel ve kullanışlı olacağından eminim.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
bulmakta zorlanıyorsun üye olan çıkmıyor herkesin derdi farklı büyük soru sor sitelerine baktım benim sitenin ismi bilencevaplasın illaki ders içerikli ve genel falan tarzı sorular olacak sormaya üşeniyorlar büyük sayfalarda bakıyorum gene üye var soran sayısı az ondan bırakmaya karar verdim açıkcası bu yüzden o tarzı bıraktım ilerde proje değişebilir şimdilik öyle kalsın diyorum :)