Son Güncelleme:
Arkadaşlar Piyasada Şuan Abone Satışı Yaptığını Söyleyen Çoğu Arkadaşımız **************dır Aboneleri Düşmektedir Referansı Olmayan Üyeler İle Ticaret Yapmanızı Tavsiye Etmiyorum. Sistemimiz Daha Kaliteli ve Sorunsuz Bir Şekilde Yeni Yöntemimizde Çalıştığı İçin Konumuzu Yeniden Aktif Ettik. Siparişleri Alıp 1 Saat İle 24 Saat Arasında Abone Sayısına Göre Teslim Etmekteyiz. Sipariş Veren Arkadaşlara Bizimle Ticaret Yaptıkları İçin Teşekkür Ederiz.
Herkese Merhaba Arkadaşlar, Abone Ve Like Satış Hizmetine An İtibariyle Başlıyorum. Allah Utandırmasın.
Aboneler Tamamen Türk Ve Organik Takipçilerdir. Abone Alımı Yaptığınızda Zaten 5000 aboneye 200 abone gibi bi düşüş göreceksiniz buda gerçek abone sağladığımın bi kanıtıdır. Satış Yaptığım Arkadaşa Aldığı Abone Sayısına Gören 500 ila 2500 Abone Fazladan Gönderilmektedir. Bu Şekilde Tek Tük Düşen Aboneleride Telafi Etmiş Oluyorum.
Not2: İstediğiniz Kadar Kanala İstediğiniz Kadar Güne Bölebilirsiniz Abone Aktarım İşlemini. Konuya Cevap Yazmayı Lütfen Unutmayın Referanslarım Çok Önemli Bu Konu İçin.
Referans Dağıtımı: Sadece 10 Kişiye 50şer Referans Abone/Beğeni (isteğine göre) Gönderim Yapılacaktır.
Hızlı İletişim İçin Whatsapp: 0541 367 5782
Ödeme Yöntemleri : İşbank - Enpara - Yapıkredi - İninal - Akbank
Çalışma Kurallarımız :
Madde 1 : Aboneleriniz 5000 Olarak Aldığınızda 5500 Ve Üstü Olarak Gönderilir Ve Bir Anda Gönderilir. Şuanlık Parça Parça Gönderme İşlemimiz Yoktur. Ödeme geçildikten sonra bu konuyu okuyup bana ulaştığınız düşünülüp kurallara uymuş sayılırsınız.
Madde 2 : İadeli bir çalışma şeklimiz yoktur. Paranız Kesinlikle Bizde güvendedir. Konu 1 yıldan fazla süredir açık ama biz yıllardır sosyal medya ile uğraşıyoruz bir kişinin bile hakkı bizde kalmadı. Özet olarak herhangi bir sorun olması durumunda uygun bir sosyal medya hizmeti ile verdiğiniz ücret değerinde işlem ile karşılanır. Diğer hizmetlerimizden kasıt yelpazemiz çok geniştir. elbet size uygun birşey vardır. öncelik youtube izlenimi ile karşılamamızdır. Ödeme geçildikten sonra bu konuyu okuyup bana ulaştığınız düşünülüp kurallara uymuş sayılırsınız.
Referanslar:
HüseyinALHAS adlı üyeden alıntı
HikmetSonmezi aboneler gelmiş hocam teşekkür ediyorum :)http://www.ytpara.com/youtube-abone-alim-satim/100535-sadece-bugune-ozel-10k-yt-abone-100-lira.html
Hayırlı satışlar
Multi Konu