-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Hocam ne bekliyorsunuz? Bu terörist beni ingiltere ya da israil, amerika kullandı desene emniyet çıkıp bunu bize mi söyleyecek?
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Terörist dese ki, ben FBI ajanıyım. Ülkenizi karıştırmak için yaptım. Ne olacak ?
Bu teröristten alınacak en faydalı bilgi diğer teröristlerin kimliği ve yerleridir. Onun dışındakiler tamamen hikaye.
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dün gece öğrendiğimde içim rahatladı. Ölen kişilerin ailelerinin acıları bi nebze olsun dinmiştir belki.
Mesele bu şerefsiz değil. Bunun gibilerin bir köpek kadar değeri yok. Bunun tasmasını tutanları yakalabilirler umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tarihi fırsat? ...
daeş yaptı, arkasında amerika var? sonra...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Zenci gördüğünüze şaşırmayın, terör örgütleri bazen para bazen de ideolojik mesajlarla dünyanın her yerinden insanları kendi saflarına katabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
gidiyo adlı üyeden alıntı
cwt Bu tarz eylemden sonra teröristin sağ yakalanabilmesi dostum. Çoğu eylemi yapanlar yakalanırım korkusuyla intihar ettiler. Olayların aslı aslını net öğrenemedik. Şimdi bu teröristi konuşturup herşeyi açığa çıkartabilir ülke.
Eline silahı alıp çatır çatır insanı gözünü kırpmadan öldürebilen birisi konuşacak öylemi :) ?
Komik olmayın Allah'ın aşkına .. Bunların hayatı zaten bitti kaybedecek hiç birşeyleri asla yok. Allah korkusu olmayan adam neyden korkupta bülbül gibi ötsün hikaye o söyledikleriniz.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial