60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Konuyu birinci sayfadan beri okuyorum. Ancak incelediğimde gördüğüm şey beni benden aldı. Herkes birbiriniz hatasını arıyor, buluyor sonra da hata yapan kişiyi yerin dibine sokuyor. :D
Şimdi benim hatalarımı da bulurlar. Neyse konu o değil.
Geçenlerde biri makale editörü arıyordu. Ulaştım bu arayan arkadaşa ve benden teklif istediğini söyledi. Bende günlük 10 makaleden ve aylık toplam 300 makaleden olmak üzere anlaşacakken konu fiyata geldi. Aylık 300 makaleye 190 TL fiyat biçen bile varmış. :) Ben aylık 800-1000 arası deyince bana öyle dedi :D
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok doğru bir noktaya değinmişsiniz. Dediğiniz gibi "de" yi ayıramayan, cümle içinde özel isim olmayan kelimeleri büyük harflerle yazan kişiler var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kişiler değil takma adları şu şu şu diye yazın ki burada başkaları da mağdur olmasın. sadece onları değil ölü sevicileri de paylaşın ki hizmet satarken insanlar muhatap olmasın. genel konuşmanın bir anlamı yok zira kimse üstüne alınmıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynen dediğiniz gibi. Madem öyle makale nedir, nasıl yazılır vs. öğretici bir şeyler yazın da o 2 kelimeyi bir araya getiremeyenler makale yazabilsin, burada birbirinizin yazım yanlışını düzelteceğinize.
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bir makale yazarı olarak konuşayım. Uzunca bir süre gerek wmaracı üzerinden gerek ise farklı internet sitesi sahipleri ile anlaşarak içerik, makale satışı yaptım. Wmaracı üzerinde referanslarımı inceleyebilirsiniz hatta. Ancak son 1.5 - 2 aydır makale yazmıyorum ve satmıyorum. Sebebi ise artık 100 kelime başına 1 TL veya 1.25 TL 'den yazmak istemiyor oluşumdu. Ancak fiyatları yükselttiğim zaman "bir makaleye o kadar paramı verilir bea" diyenler yüzünden bu işten soğudum ve 1.5-2 aydır yazmıyorum. Geri yazmaya başlar mıyım ondan da emin değilim. Yani demek istediğim bir yazara suç atmadan önce kendinize bir sorun ben hak ettiği ücreti veriyor muyum deyin kendinize.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Genellemeyi kabul etmiyorum arkadaşım. Bende 1 liradan yazıyorum ama tekrar tekrar makaleyi okuyup, yanlışlarımı kontrol ediyorum. Akıcılığı bozan ve anlatım bozukluğuna neden olan kelimeleri çıkartıyorum. Ucuz etin yahnisi kinayesi herkese uymaz. Genelleme yapıp haksızlık etmeyin.
Ayrıca siz sanmayın ki, her yüksek fiyat isteyen makalelerini kendisi yazıyor. Başkasına yazdırıp, paranın diğer kısmına kendisi konuyor. Uyanın.