Getmyads ile aylık 5000 dolardan fazlasını kazanmak mümkün.
Sayın forum sakinleri öncelikle merhaba, Getmyads'i arkadaşlarımdan aylar önce duymuştum.Pek güvenemedim ve gözardı ettim ama çok yanlış yapmışım ve şuanda " keşke daha önce başlasaydım " diyorum.
Geçelim şirketin bilgilerine :
Getmyads 1 yıldan fazla süredir aktif bir şekilde kazandırmaya devam eden ve affiliate sisteme geçmiş bir şirkettir.
Getmyads dünya çapındaki sitelerin arasında aracı şirket gibi çalışarak reklam platformlarında çok iyi bir büyüme kaydetti ve mayıs 2015'te Affiliate sistemine girmeye karar verdi.
Mayıs 2015'te çalışmalarını başlatan şirket Ocak 2016 tarihinde kapılarını müşterilerine açarak çok iyi bir kazanç sistemiyle insanlara ve şirketine epey büyük miktarlarda para kazandıracak sistemi inşa etti.
Sistemin İşleyici ve Para Kazanma Süreci
Sistemin işleyişine değinelim .
1 token(coin,jeton) 50$ ile satılmakta ve 1 tokenin ömrü 600 gündür.
Token size günlük token fiyatının %1'ini kazandırmaktadır.
50$'ın %1=0.5$. Yani siz hiçbirşey yapmasanız siteye girmeseniz bile size günlük 0.5$ ödeniyor.
1 token parasını 100 günde amorti eder ve geriye kalan 500 gün ise size kazandırır.
Yani 1 token alırsanız 600 gün sonunda 300$ elde edersiniz ve sizin kârınız 250$ olacaktır.
Bu arada kazandığınız paranın yarısı Getmyads'in havuzuna yatırılır.
Geriye kalan yarısı ise çekilebilir tutar olarak kullanılır .
Getmyads havuzundaki para ile jeton alıp kazancınızı katlayabilirsiniz.
Tabi Getmyads'te para kazanmanın tek yolu jetonlardan gelen gelirler değil.
Çok iyi bir referans sistemi ve bonuslar mevcut.
1. ve 2.Dereceden referanslarınızın aldığı her token için size %12 si yani 6$ ödenir.
3. Dereceden referanslarınızın aldığı jetonlardan ise %2 sini yani 1$ ödenir.
Detaylı bilgilendirme için Getmyads'in hazırladığı tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim.
[CENTER]
Getmyads'te ne kadar sürede ne kadar kâr edebileceğimizi hesaplamak için yapılan bir hesap sitesi var.
http://www.kazanctablosu.com/kazanc-tablosu/
Hadi sizinle bir hesap yapalım.
Sizle sadece 1 token ile başlayalım bu işe uzun vadeli olarak minimum ne kadar kâr edilir bunu hesaplayalım.
Token sayımız 1 olsun.
Vademiz ise 15 olsun.
Parayı ise 15. aydan itibaren çekmeye başlayalım.Yani 14 ay boyunca yatırılan paraya karışmayıp sadece token için harcayalım.
Ayarlarımızı üst resimdeki gibi yapıyoruz ve hesapla butonuna tıklıyoruz.
Her ayın hesabını ayrı ayrı gösterdiği için ben direkt 15. ayın olduğu bölüme geçeceğim.
Üst resimde görüldüğü gibi 15. aydan itibaren gelirimiz aylık olarak 600$ olacaktır.
Çekilebilir tutar ise yaklaşık olarak 300$.
Size tavsiyem çekilebilir tutarınızı çekin ve havuzdaki paranızı ise biriktirmeden jeton alın.
Sistem $ olarak işler ve siz Payeer hesabınıza atarsınız.
Payeer sistemide € olarak işlediği için ödemenizi € kuruna çevirip € olarak alırsınız.
İşte burada da sitenin alexa bilgileri :
İlk ödememin kanıtı :
Daha bugün(22.02.2017) gruptan arkadaşlarımın çektiği paraların dekontları.
[B]Referans linki : Tıkla[/B]
Referanssız link : http://getmyads.com
Referansımdan kayıt olan kullanıcılara özel destek imkanı sağlayacağım.