lostyazilim
tr.link

Hangisi daha mantıklı olur?

6 Mesajlar 813 Okunma
lstbozum
tr.link

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda sizin görüşlerinize ihtiyacım var.

Örnek;

Bir site düşünün, ana sayfası ilan üzerine olacak. Üyeler ilan, fotoğraf ekleyebilecek. Ama ayriyetten site.com/forum adresine de bir forum kurulu olacak.

Benim ihtiyaç duyduğum görüşleriniz ise;

-Bir php ilan script'i yazdırıp, ana sayfaya bunu kurup, ayriyetten site.com/forum bölümüne vBulletin, mybb tabanlı bir sistem mi kursam daha iyi olur?
- Yoksa tüm siteyi php ile yazdırsam mı daha mantıklı olur?

wmaraci
reklam

OzWebDesign OzWebDesign WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Web
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Ö** T**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 39 / 40
  • Ticaret 5, (%100)
Sub forum kurman daha iyi ama yeni bir site olarak gozukeceginden onada ana siteden farklı bir otorite saglaman gerekli eğer hiç uğraşmak istemiyorsanız direk klasör yapıp ana sitenin herşeyinden faydalanmasını sağlayabilirsin. Sana tavsiyem ana siteyle farklı bir iş yapıyorsan sub , değilse aynı ve benzer bir siteyse direk klasör kurman.

Kronsy Kronsy www.kronsy.com Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad L** Ç**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 16 / 19
  • Ticaret 0, (%0)
Üyelerin aynı üyelik ile hem ilan alanına hem foruma erişebilmesi iyi olacaktır. Bunun için SMF gibi bir forum sistemi de kullanabilirsiniz.

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
DLE ile her şey mümkün

wmaraci
wmaraci

Roycolt Roycolt Let's begin! Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 252 / 380
  • Ticaret 28, (%100)

OzWebDesign adlı üyeden alıntı

Sub forum kurman daha iyi ama yeni bir site olarak gozukeceginden onada ana siteden farklı bir otorite saglaman gerekli eğer hiç uğraşmak istemiyorsanız direk klasör yapıp ana sitenin herşeyinden faydalanmasını sağlayabilirsin. Sana tavsiyem ana siteyle farklı bir iş yapıyorsan sub , değilse aynı ve benzer bir siteyse direk klasör kurman.

Kronsy adlı üyeden alıntı

Üyelerin aynı üyelik ile hem ilan alanına hem foruma erişebilmesi iyi olacaktır. Bunun için SMF gibi bir forum sistemi de kullanabilirsiniz.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Ana site ile forum bölümleri aynı kategoriye hizmet verecek. Benim gönlümde site.com/forum kurmaktan yana. Ancak MyBB, vBulletin seçimleri arasında kararsız kaldım. vBulletin çok iyi bir yapıya sahip ancak stilleri benim beklentimi karşılamıyor. Bunun içinde ayriyetten bir edit yaptırmam gerekecek. Tekrardan cevaplarınız için teşekkür ederim.

Gokhan0719 Gokhan0719 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sıvacı ustası
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 482
  • Beğeniler 29 / 81
  • Ticaret 11, (%100)
2 scriptle çalışmayı ben şahsen önermem sitenin gücünü yarıya düşürür bu sistem. 2 ayrı veri tabanı kurman gerekecek dediğin sistemde dle kur keyfine bak

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al