ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
JumperTech adlı üyeden alıntı
Komedi valla. :p Kesin o sitedeki moderatörlerden biri yapmıştır bunu, adamlar aspireyle beraber teşkilat kurup yüzlerce kişiyi dolandırdı. Milyon dolarlar koydular millete. :D
Alın size ***, yıllardır üyeliğim var bir türlü sevemedim bu siteyi. ************** kaynıyor...
Wmaracı candır <3 Gerisi heyecandır...
benimde yıllardır üyeliğim var ama 1 ticaret yapmadım orda ortam iyi değil orda burası daha iyi umarım burasıda bozulmaz burda da bayağı ************** var ama orada kadar değil buranın yönetim kadrosu olayları ve şikayetleri dikkate aldığı sürece fazla kişi dolandırılmaz diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
en yüksek fiyatlı ticaretlerimi ***'da yaptım. dolandırılmamak istiyorsanız ticaret sayısı yüksek ve eski üyelerle ticaret yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ya çakallar işte, yok mobil uygulama ile aylık 3.000 - 5.000 TL gelir elde edin gibisinden, millete iteliyorlar. aylık 5bin tl gelir elde etsen kendine yap 10 tane uygulama 1 yılda triplex ev + ferranini al yönetimle işbirlikçiler işte. Yedikleri adamlar baktı forumda, söyle böyle diye konustugu an adamları banlıyıp siliyorlar tüm herşeyini.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar şunu anlamayacak kadar insan cahil olmaması lazım yüksek para kazanan bir kimse gelipte tiyolarını şifrelerini vermez işin taktiğini paylaşmaz milleti gaza getirip üyelerin parasını alıyorlar
Her zaman diyorum önemli adsense hesabı adsense hesabın oldumu bir şekilde kazanırsın ve bugün adsense sağlam para kazanayım dersen en az 1 sene full sitenle bebek gibi ilgilenmen lazım
Bu aspire dedikleri adamın bmw si var
Not: Adsense için ne yapılması gerekiyor mesala ben ücretsiz söylüyorum hiç bir ücret istemiyorum