-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Küçük bir açıklık getireyim ;
Sitenize kişisel blog yazmamanızı tavsiye ederim çünkü kişsel blog genelde yaptıklarınız , yapacaklarınız , özellikle kişi ve becerileri hakkında yazdığı makalelerin tek bir çatı altında toplanmasına KİŞİSEL blog deniyor. Ama çoğu konunuzu incelediğimde blogdan ziyade genelde bir eleştiri var ve bunlar genelde siyaset ile ilgili o yüzden temaya köklü bir değişiklik lazım haber sitesi gibi bir tema kullanılabilir. Sizin için şöyle yapılması gerek
1. Üst kısıma yuvarlak beyaz daire içine profil resminiz daire küçük olsun ki resim büyük kalsın (.png olsun resim) dışarı taşsın güzel görüntü olur
2. Konular yan yan olsun mesela sizde alt alta ve bunu yan yan yaparsanız kulanıcı açısından daha dikkat çeker ve kullanının gözüne site dolu gelir buda kullanıcının dikkatini çekecek konuyu görüp hızlıca konuya girmesini etkiler. ve üst tarafta menü "ANASAYFA , BLOG " kısmı arkaplanı biraz büyütün aşşağıya doğru daha güzel olacaktır. Başarılar
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
avukat
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sayın @DaftPunk ilginiz için teşekkürederim. Hemen bahsettiğiniz konularda bir inceleme yapmaya başlıyorum.
HukukiBLOG
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Belirsiz
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
cannas Mesela şuan siteye hukuk çercevesinde bakıyorum daha çok dikkatimi çekiyor. Sitenize kesin bir hit yakalamak için avukat forumları var siz daha iyi bilirsiniz oralarda tanıtım yapın hocam mesela avukat büro siteleri var o tarz oralara tanıtım yazısı alırsanız daha çok hitiniz olabilir.
Yalnız mısın ? mroyuncu.com| instagram.com/mrnoobofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
avukat
-
-
Ad Soyad
S** A**