-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar,web hosting yerine aylık vds alsam bana ne karı olur?
Daha öncesinde vps kullandım ama vds hiç kullanmadım aynı mantıkla mı çalışıyor? VDS aldıktan sonra bu sunucuda disk alanımın yettiği kadar domain barındırabilir miyim?
Önerebileceğiniz Türk mini paket vds var mı? (ucuz yollu olsun,deneyim amaçlı alacağım ilk)
Bu sorularıma yanıt verirseniz gerçekten çok mutlu olurum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting, VDS'nin içerisinde bulunan bir barındırma hizmetidir. VDS'nin içerisinde atıyorum 10 tane site var. Ve bu VDS'nin de belli başlı bir gücü var. 10 Sitede birden müthiş bir ziyaretçi akımına uğrayıp, çok fazla DB sorgusu oluşursa VDS sunucu da bunu haliyle kaldıramayacak ve sitede aksaklıklar çıkmaya başlayacak. Bunu biliyorsunuzdur zaten, eğer bilmiyorsanız diye söyledim. Ama eğer sitenize özel bir VDS sunucu olacaksa, siteniz diğer sitelere göre çok daha hızlı ve güçlü olacaktır. Tavsiyem elbetteki VDS.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
site için kullanacaksan dedicated sunucu al kardeşim vps, vds ile bir iş yapılmaz birazda hitine bağlı tabiki domain eklemenin disckle alakası yoktur whm ve diğer lisansı panellerle alakası vardır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir reseller alıp yeni baştan site açacağım ve kişilere mini sponsor olmak istiyorum. Bu vds ile uygun mudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
VDS ile reseller hesabı veya kendiniz için oluşturduğunuz reseller hesabı üzerinden hosting hesapları oluşturabiliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
bence 5 10 lira verip kaliteli hosting almak daha mantıklı veya size hosting konusunda yardım sağlayan vps şirketleri ile
uzayhaberlerim.com
cliaweb
Web Hosting Sağlayıcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Hosting Sağlayıcısı
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba
Atillahan1923Eğer web siteniz için mevcut paylaşımlı hostinglerde belirtilen kaynaklar yeterli gelmiyor ise VPS veya VDS çatısı altına geçebilirsiniz. Aralarında paylaşımsız bir kaynak vaad edilmesi nedeniyle VDS ler VPS lere göre daha fazla popülerdir.
Saygılarımızla ...
Linux Hosting | Linux Reseller | VPS | VDS https://www.cliaweb.com - İletişim : +90 (850) 885 10 39