lostyazilim
tr.link

Hiçbirşey bilmeden site açmak

36 Mesajlar 5.974 Okunma
acebozum
tr.link

lmRich lmRich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle siz değerli wm üyesi arkadaşlarımı ilgiyle takip ediyorum. Site açmakla alakalı hiçbir bilgim Yok sadece yıllardır ilgiyle takip ediyorum. Hiçbir bilgim olmadan kendime ait bi site kurdursam bu siteyi kendim güncelliyebilirmiyim ? Tabii ki bir yandan da öğrenmeye çalışacağım.

Oldu ki bir şekilde başardım, bu siteme reklam vs tarzı şeyler alarak kazanç Sağlayabilirmiyim? Bildiğim tek şey adsense muhabbeti. Sermaye olarak aşırı bi bütçem Yok. Bir site açmak ne kadara mal olur tutturabilirsek ne kazanç sağlarız. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

elektronikssl
reklam

notumundunyasi notumundunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba arkadaşım ben Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve daha çok şimdiye kadar elektronik ve basit programlama dilleri ile alakadar oldum yaklaşık 1.5 aydır site işleri ile uğraşıyorum ve sıfırdan hiçbir şey bilmeden bir site açtım ve durumlar fena değil olabiliyor sonuçta internette sınırsız data var okumak yeterli biraz da yabancı dil lazım tabi
sitem bu arada www.notumundunyasi.com incele sorun olursa yardımcı olabilirim

Androman Androman IRC... E-Mail Onaysız
  • Üyelik 15.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 177 / 178
  • Ticaret 15, (%100)
Bir iş, sadece yaparak öğrenilir. Kimseye soru sorma, siteyi kimseye kurdurma, kimseye güncelletme. Google gibi bir kaynak elinin altında, doğru aramayı bildiğin müddetçe herşeye ulaşırsın. Bilgisayar başında 10 saatini geçiriyorsan 8 saatini Google'da araştırma yapmak ile tüket. Araştır, oku, oku. Bir sitenin sana ortalama maliyeti yıllık 60-120 TL. arası değişir. Domain ve hosting fiyatları dolar endeksine ve firmaların satış politikalarına göre değişkenlik gösterir. Para kazanmak için site açma. Çünkü kazanamazsın. En azında şu an o profesyonellikte değilsin. Sevdiğin bir kategoride site aç, sıkılmadan içerik gir, zamanla zaten para kazanır hale geleceksin. Herşeyi oku, benimse, yap. Boz, tekrar yap. Sana verebileceğim tek tavsiye budur. Motor-zeka kullanan kimseden hiçbir şey öğrenme. Yaptıkları sadece tekrarlanan hareket alışkanlığından ötürü süregelen kurulum-tekniklerdir. Araştırma yap, oku. WordPress kurmayı öğrenip, iki tema editleyince kendini webmaster görenlerden olma, çalış, çabala, oku. Bu derya deniz bir iştir, başı vardır, sonu yoktur. Hızlı giden at olma.
Stero0 Doruk bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%100)

notumundunyasi adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşım ben Elektrik Elektronik Mühendisiyim ve daha çok şimdiye kadar elektronik ve basit programlama dilleri ile alakadar oldum yaklaşık 1.5 aydır site işleri ile uğraşıyorum ve sıfırdan hiçbir şey bilmeden bir site açtım ve durumlar fena değil olabiliyor sonuçta internette sınırsız data var okumak yeterli biraz da yabancı dil lazım tabi
sitem bu arada www.notumundunyasi.com incele sorun olursa yardımcı olabilirim

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim yakında sizinle iletişime geçeceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
notumundunyasi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Sinop
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 9 / 8
  • Ticaret 2, (%100)

Androman adlı üyeden alıntı

Bir iş, sadece yaparak öğrenilir. Kimseye soru sorma, siteyi kimseye kurdurma, kimseye güncelletme. Google gibi bir kaynak elinin altında, doğru aramayı bildiğin müddetçe herşeye ulaşırsın. Bilgisayar başında 10 saatini geçiriyorsan 8 saatini Google'da araştırma yapmak ile tüket. Araştır, oku, oku. Bir sitenin sana ortalama maliyeti yıllık 60-120 TL. arası değişir. Domain ve hosting fiyatları dolar endeksine ve firmaların satış politikalarına göre değişkenlik gösterir. Para kazanmak için site açma. Çünkü kazanamazsın. En azında şu an o profesyonellikte değilsin. Sevdiğin bir kategoride site aç, sıkılmadan içerik gir, zamanla zaten para kazanır hale geleceksin. Herşeyi oku, benimse, yap. Boz, tekrar yap. Sana verebileceğim tek tavsiye budur. Motor-zeka kullanan kimseden hiçbir şey öğrenme. Yaptıkları sadece tekrarlanan hareket alışkanlığından ötürü süregelen kurulum-tekniklerdir. Araştırma yap, oku. WordPress kurmayı öğrenip, iki tema editleyince kendini webmaster görenlerden olma, çalış, çabala, oku. Bu derya deniz bir iştir, başı vardır, sonu yoktur. Hızlı giden at olma.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

notumundunyasi notumundunyasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 351
  • Beğeniler 97 / 69
  • Ticaret 0, (%0)
sorularınız her zaman beklerim bu arada Androman arkadaşımız da gayet güzel bir şekilde açıklamış andorman ada değerli yorumu için teşekkür ederim .

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Hiç birşey bilmeden sitede açılır, reklamda alınır kazançta yapılır. Kimse anasının karnından webmaster olarak doğmadı.
Kotil lmRich

kişi bu mesajı beğendi.

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
97'de ilk web sitemi hiçbir bilgim yokken bir internet cafe'de açmıştım
soru sormak için webmaster forum siteleri, açık kaynak kodlu sistemler, kod bankaları, bu kadar kaynak da yoktu.

şanslısın :)
lmRich

kişi bu mesajı beğendi.

metapak metapak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1052
  • Beğeniler 134 / 491
  • Ticaret 19, (%100)
Hocam açıkçası ben hiçbir şey bilmeden açtım. Ama açtığımdan beri haftada 4 gün sabahladım. Sabahladığım günler sürekli araştırdım ve zaten sürekli hatayla karşılaştım hepsini çözmek için uğraştım bir şeyler öğrendim her seferin. Google'da tonlarca bilgi bulabilirsin önemli olan istemek diyo düşünüyorum.

cwt adlı üyeden alıntı

97'de ilk web sitemi hiçbir bilgim yokken bir internet cafe'de açmıştım
soru sormak için webmaster forum siteleri, açık kaynak kodlu sistemler, kod bankaları, bu kadar kaynak da yoktu.

şanslısın :)

Ben 97'de doğdum abi ne yaptın sen :) Allah aşkına söyle haber.com senin mi :)
Kotil lmRich

kişi bu mesajı beğendi.

dexter39 dexter39 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 51 / 51
  • Ticaret 1, (%100)
bir çoğumuz işi bilerek girmedi.bende ilk girdiğimde forumlarda moderatör olarak çalıştım wp nin hiç bir şeyini bilmiyordum başladıgımda.zamanla işleri öğreniyorsun araştırıp soracaksın başka türlü altından kalkamassın.site açıp kurmak çok maliyetli değil.son sitemi yeni açtım maliyet olarak 29 lira tuttu domain 22 lira host fransa lokasyonlu aylık 7 lira.wp yi temayı kendim kurdum.free tema kullanıyorum şuanlık temada alırsan forumda 50-75 tl arası çok güzel temalar var ilk maliyetin 100 tl yi geçmez
lmRich

kişi bu mesajı beğendi.

editörlük hizmetleri,Film ve Dizi siteleri için codec işlemleri yapılır.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al