mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir Reklam ajansı açmayı düşünüyorum.
Ajansımızda vereceğimiz hizmetler : Web tasarım , Web Yazılım, Grafik Tasarım ve Promosyon çalışmaları
Ajans İçin yaratıcı önerilerinizi Bekliyoruz. En iyi öneriyi yapana Logo Hediye :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
ATG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde buna uygun bir domain var. PM atıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Üstadım, öncelikle şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum. Sonrasında nickinin altında yazan "Gerçekler Devrimcidir" sloganından yola çıkarak, anlayışla karşılayacağını düşünerek şunu söylemek istiyorum; yanlış yapıyorsun :/
Reklam ajansı, kurumlara "reklamınızı biz yapalım" diyen bir işletmedir. Bu tarz işletmelerin ismi, işletme dışından birisi tarafından koyulursa ne kadar sağlıklı bir hizmet garanti edilebilir ki? Ha, tabi ki tavsiye isteyebilirsin. Ama yapacağın işi vizyon, misyon, şirket değerleri, prensipler, sektörel hedefler, sektörel farklılıklar gibi konularda tanımlamalısın ki sana yakışan ismi sunalım. Zaten bu tanımalamaları yaptığında bizim isim tavsiyemize de ihtiyacın kalmayacaktır. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
sitereklami.net benimdir lazımsa verebilriim
Gramen
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Önce profesyonel olarak iş yapabilecek kapasiteye gelerek sonra kurumsallaşmanızı öneriyorum. Yaşınızın vermiş olduğu heyecanla birşeyler yapmak istiyorsunuz ancak yanlış; öncelikle alanınızda başkalarına ihtiyaç duymadan profesyonel olarak hizmet veren birisi olun. Portföyünüz arttığında ve fatura isteyen müşteri sayınız arttığında kurumsallaşırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Türetmeler yapabilirsin dostum. Türetme konusunda örnek vereyim; ben de "pi ajans" kelimesini çok seviyor ve istiyordum. Biraz google'da dolaştığımda 138926173 tane pi ajans türevlerinin olduğunu gördüm. Pi'nin anlamı, gelmiş, geçmiş ve gelecek tüm rakamları içinde barındırması olduğunu düşünerek; tüm bu rakamların 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 ile yazıldığını göz önünde bulundurarak 0'ın İngilizcesi Zero'nun ilk iki harfini ve 9'un İngilizcesi Nine'nin ilk iki harfini birleştirerek "zeni" kelimesini çıkarttım. :D Ne kadar başarılı orası göreceli, ama ben 2.5 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum "zeniwork" markasını.
Sadece hazır kelimelere odaklanma, evir, çevir. Sonuna reklam ajansı, ajans gibi klasik kalıplar eklemek zorunda da değilsin. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.