Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar yeni bir projeye imza atmak adına ve ne bu forumda neda diğer webmaster forumlarında adım atılmamış olarak çalışmalarına başlamış olduğum projem hakkında sizlere bir sayfasını göstermek istiyorum aslında bu bildirim forumunu geliştirmemdeki yegane neden ödeme bildirim scripti isteğinde bulunduğumda emeğini sergilemiş olan arkadaşlarımızın ücretli olarak talep ettikleri ödeme bildirim forumu vs hakkında yorumlar gördüm ve aklıma birşey geldi HTML5 bir temaya neden PHP Bir ödeme bildirim forumu entegre etmeyeyim dedim ve uzun uğraşlar ve araştırmalarım sonucunda admin panelli ve türkçe olan aşağıdaki gibi birşey ortaya çıkarttım umarım hoş birşey olmuştur herkezin fikrine açığım lakin lutfen ama lutfen gereksiz yorumları yazmayın arkadaşlar en büyük rica budur projemin bir bölümünün sizlere S.S ve web linkini veriyorum ve yorumlarınızı bekliyorum..
Proje Ekran Görüntüsü
Ödeme Bildirim Forum Sayfası
Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fontu değiştirir yada Türkçeleştirirseniz daha güzel olabilir. Onun dışında standart bir çalışma olmuş, yine de güzel sayılır. Emeğinize sağlık.
Webarazzi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
alicanaslan teşekkürler font değişiklik düşüncem var düşündüğüm oydu zaten :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Font değişir ve renkler de ayarlanirsa süper olur. Mobilde sıkıntı mı var yoksa sadece bende mı öyle ?
Webarazzi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
OzWebDesign mobilde sıkıntı var evet onu ilerleyen zamanda hallediceğim birde font önerisi alabilirmiyim ve renk renk bence gayet iyi ama öneriyede açığım :)