-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar gerçekten bu ingilizceyi öğrenmek istiyorum fakat sürekli bir şeyler okumak beni bunaltıyor :) daha doğrusu okumayı sevmiyorum fakat baktığımız zamanda çoğusu hep der kurslara git falan diye eğer öyle okula gider gibi kursa gitseydik okulda çok çabuk öğrenirdik.
Bu zamana kadar hep ingilizcenin zor tarafını yani bizdeki adıyla dil bilgisini öğrettikleri için hiç ısınamadık ingilizceye fakat hayat şartları bunu öğrenmeye mecbur kılıyor bazen ondan sizlere sormak istediğim günde 1-2 saat ve sıkılmadan nasıl öğrenebilirim? önerdiğiniz yöntemler var mıdır?
4u24
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aslında yardımcı olabilirim ben ingilizcemi çok ilerlettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ingilizce makaleler okuyun hatta vakit oldukça Türkçeye çevirin ingilizce dublajlı filmler izleyin tabi bunlar tam olarak hangi seviyeye hitap ediyor emin değilim ama benim kullandığım yöntemler.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
İngilizce öğreten uygulamalar var hocam. Onları indirin.
Çok faydasını görürsünüz. Size zorla öğretiyorlar.
Bir süre sonra gramer da öğrendiğinizde, tamamen çözmüş oluyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bütün cihazlarınızı İngilizce yapın. İzlediğiniz film ve dizileri başlangıçta Türkçe altyazılı, ardından İngilizce altyazılı izleyin. Türk dizisi izliyorsanız zaten vay halinize. Hemen bir Netflix hesabı edinip kendinizi Türk dizilerinden kurtarın. Türkçe'yi sadece sosyal hayatta kullanın, onun dışında hayatınızdan çıkarın.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
1. Müzik ; ben sia, madilyn bailey v.s dinliyorum ve şarkılara eşlik etmeye çalışıyorum. İlk başlarda ne diyorlar be bunlar derken şimdi şarkıyı 2-3 kere dinlediğimde cümleler direk aklıma kazınıyor ve rahatlıkla eşlik edebiliyorum. Anlamlarını da googleden okuyorum eşlik ederken hangi esnada hangi kelimeyi kullanıp ne dediğimi biliyorum bu sayede o cümleyi ezberliyorum ve ilerde birisi o cümlenin içerisinde ki kelimeleri kullandığında birleştirip ne demek istediklerini azda olsa anlayabiliyorum. Müzik iyidir :D
2. Oyunlar ; oyunları oynaya oynaya kelimeleri ezberlersin. Seslendirmelerde ne demek istediğini anlarsın. Yazılarda ne yapman gerektiğini anlarsın. Çok etkisi olmuyor ama yavaştan yavaş anlamasan da ingilizceyi sana öğretiyor :D
3. Şöyle yapabilirsin mesela ingilizce konuşmaya çalışan çocuklar olur ya 1 cümle öğrendiklerinde heyecanlanırlar ve o cümleyi her yerde söyleyip hava atmaya çalışırlar. Sende öyle olabilirsin. Tüm dünya elinin altında araştır googleden merak ettiğin kelimeleri ve anlamları onları birleştire birleştire cümleler oluşturup söylemeye başla hem kelimeleri ezberlersin hemde ne dediğini bilirsin bir süre sonra bir bakmışsın ingilizce konuşuyorsun, okuyorsun, anlıyorsun :)
Ek olarak : İngilizce derslerinde uyumamak işe yarar çünkü ingilizceyi öğretiyorlar dinlemiyoruz :D Kursa da gidebilirsin kurstan sonra evde oturmak yerine öğrendiklerini tekrarlayıp ilerletirsen faydası olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758