-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bumerang 'a başvurdum.. İki gündür onay sürecinde 72 saat diyor..
Onay sürecinde nerelere bakıyorlar neleri inceliyorlar,onaylanır mı acaba blogum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 kere denedim şansımı onaylanmadım ... 3 Kez denicem ama . seninde sorduğun gibi kabul edecekleri sitelerden beklentiler neler ...
Ali
Blogger
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende hala 'Altın' üyeyim.
Sitede şu şekilde yazmakta...
Bumerang editörleri, üye siteleri periyodik olarak inceler ve aşağıdaki koşulları yerine getirenlerin üyeliklerini yükseltebilirler:
- Sitesini özgün ve faydalı içeriklerle zenginleştiren
- Sitesini ziyaretçilere daha ilginç ve keyifli kılacak tasarımsal vb. değişiklikler yapan
- Sitesine sık sık içerik girerek güncel tutan
- Şablonlar ve link paylaşımı yoluyla hurriyet.com.tr ve sitelerine daha fazla trafik gönderen
- Bumerang şablonlarını daha görünür yerlere yerleştiren
Ayrıca, üye girişi yaptıktan sonra çıkan ekrandaki tavsiyeleri de göz önünde bulundurmanızı öneririz. Eğer bu koşulları yerine getirdiğinize inanıyorsanız ancak üyelik tipiniz değişmiyorsa, site ayarları bölümünden tekrar başvuruda bulunabilirsiniz. Bu durumda üyeliğiniz yeniden onay sürecine girer ve onaylanana kadar Bumerang ayrıcalıklarından faydalanamazsınız.
Dikkat: Yukarıdaki koşulları yerine getirmeden, sebepsiz yere tekrar başvurduğunuz takdirde onay sürecini olumsuz etkilediğiniz gerekçesiyle üyeliğiniz geri dönüşü olmayacak şekilde iptal edilebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci :)
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şablonu biryere sığdıramadım footera koydum kesin onay vermeyecekler :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Özgün yazı olmalı belirli bir hiti olmalı + warez birşey olmamalı.Ben platin üyeyim bu şekilde oldum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Computer Engineer Student
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Açıkçası benim site onaylı ama ben bir sıra baya bir kullandım ardından salladım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çok önceden Bumerang'ı kullanırken bir mail atıp üyelik tipimi yükselttirmiştim Yazarkafe'ye içerik gönderebilmek için... :) Aradan baya zaman geçti ve Bumerang'ı bıraktım. Bumerang artık tam bir fiyasko, Bumads falan. Forumda Bumerang olarak arama yapın, birçok şeye ulaşabilirsiniz.