-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sıvacı ustası
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
gayet aydınlatıcı bir makale olmuş ben işin bilinci içerisindeyim ancak böyle bir konu açmadım. Kısacası adamlar para kazanmak uğruna herşeyi yapıyor sizin sitenizin yükselmesi o adam için umurunda bile değil.. Tanıtım yazısı alacağınız siteyi didik didik araştırın diyorum mesela örnek vermek gerekirse sitem %100 ornagik ve doğal bir site adamlar almıyor ne deyim gidiyor düdüklenmeye
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
Güzel bir makale olmuş Emre takipteyim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Aslında olay öyle değil. Google news sitesi gerçekten iyiyse ve google news'e haber çıkarıyorsa o sitelerden tanıtım yazısı alınabilir.
Google newse kayıt ettirmediğimiz bölümlerde de bazen yazılar çıkıyor. Aslında çoğunlukla çıkıyor.
Ama bu yazıların ömrü 1 hafta bilemedin 2 hafta. Çünkü google news te haberleri 1 ila 2 hafta önde tutuyor sonra iniyor.
Tanıtım yazısı alacağınız siteyi google newse girip iyice araştırın. Alabiliyorsanız daha çok footer ya da sidebar link alın. Hiti fazla ise daha çok işinize yarar.
Son Haberler www.haberdetaylari.com
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
oldukça başarılı olmuş. Mantık çerçevesinde ilerlemek gerekirse, tartışmaya çok sebep olmaması gerekiyor :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gerçekten başarılı bir makale tebrik ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Sanırım bazı arkadaşlar rahatsız olmuşlar, sürekli bir tehditvari mesajlar gelmekte isimsiz şahıslardan.
Tekrar güncelliyorum konuyu, farkında değiller ama; ben kimseden korkmam. Korkakça yaşamak, yaşamak değildir. Yıllardır bu sektörde aynı palavraları atarak, çöp seo adı altında insanlara yükselme garantisi umudu vererek sektörü hiçe eden insanlardan korkacak birisi olmadığımı da bunca yıldır bilmeleri gerekiyorlardı. :)
Tekrarlıyorum: Kimsenin işine taş koymuyorum, doğruları konuşuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Alexa ya bakan insanların %90 ad*lt sektörü olduğu kesin bunlar gibi daha neler neler forumda hala pr değerleriyle satış yapmaya çalışan insanlar var sitenin güncellik oranı hatta index sayısı bile alexadan daha değerlidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Sahte hit konusunda bir kaç sözüm var bir zamanlar bende bu hataya düştüm ve sahte hit gönderdiğim zamanlar ve 15. sıralara kadar geldım ama ondan sonra 6 ay geçti ama hala toplıyamadım siteyi. Sahte hit tehlikelidir...
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!