-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saygıdeğer arkadaşlar ve değerli forum sakinleri.
Herkese iyi çalışmalar ve başarılar diliyorum öncelikle. Ayrıca geç de olsa yeni yılınızı içten dileklerimle kutlarım.
Web site işine yeni girmiş biri olarak günde kaç tane özgün makale girişi yapmam gerekir ?
Bazı insanlar haftalık sayıdan bahsediyor, bazıları günlük.
Günde kaç makale girmem, ne kadar süre ile makale girişi yapmam gerekir ? Bu makaleler kaç kelime olmalıdır.
Belirtirseniz memnun olurum.
Saygılar.
Kozba
SEO ve Editörlük
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şimdi bu soru sektörden sektöre değişiklik göstermekle yazdığın makalenin niceliği ile alakalı.
Örneğin haftada 10 makale yazarsın bu yazılar sana haftalık 300 ziyaretçi getirir.
Ama başka birisi öyle bir makale yazar ki haftada 1 tane yazmasına rağmen ona 1000 ziyaretçi getirir.
Kendini makale yazmam gerekiyor diye zorlarsan ortaya iyi bir sonuç çıkarman zor olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kozba arkadaşımız güzel izah etmiş, ben de ek olarak bir şeyler söyleyim.
Kaç kelime diye bir şey yok, konu kaç kelimeyle anlatılabiliyorsa o kadar olmalı, ne az ne de çok.
Sayı olarak da içinden geldiği kadar olan sayı en makuludur, öyle çok yazayım sevdasına kapılırsan içeriklerin çok kötü olacağından emin olabilirsin.
Örnegin kendi siteme bir ara bir ay yazı yazasım gelmedi yani ilham gelmedi, ama geçen gün bir anda ve iki saatte dört tane yazı yazmışım.
Demek istediğim, özgün ve okunan bir şey istiyorsan doğal akışa göre davranmanı öneririm...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Günde kaç tane olduğu önemli değil düzenli olarak belirli saatlerde ve belirli sayılarda girmeniz önemlidir :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kafana göre takıl ister günde 5 tane Yaz, istersen 1 tane... önemli olan planlama yapıp yayın zamanını iyi ayarlaman yani 2 günde bir yazı paylaşacaksan hep aynı düzende devam etmeye çalış. Elinde yazılmış 10 yazı varsa sana 20 gün kazandırır. Hergün ne yazacağım diye sıkılmasın. Günü gelir tek yazı yazarsın günü gelir havada olur 5 tane. Umarım yardım edebilmişimdir.
www.antiksirlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şuan aktif 5 adet projem mevcut. Hepsine günde 3 tane 300 kelime ile 600 kelime arası makale giriyorum. Normalde günde 3 tane 250-300 kelimelik bir makale girseniz güzel olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saygıdeğer arkadaşlar, değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun.
Peki diyelim 10 kategorili ya da 10 adet alt forum içeren bir genel forum sitesi düşünelim.
Günde 2 konu açmayı planladık diyelim. Tüm site yahut forum geneline mi günlük o kadar konu açmalıyız yoksa her kategoriye yahut alt foruma ikişer konu olmak üzere totalde 20 konu mu açmalıyız ?
Bunu merak ediyorum.
İyi çalışmalar, saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne demek ? Olması gereken bu sonuçta. Cevabınız için teşekkür ederim ayrıca.
10 kategorli bir forumda her gün bir kategori seçip o kategoriye 5 içerik girmek ideal o zaman.
Aksi takdirde 5 x 10 = 50 içerik yapar ki, bunun için birkaç editör gerekir. O yüzden sorma gereği duydum.