lostyazilim
tr.link

Bu kod ne işe yarıyor?

3 Mesajlar 647 Okunma
lstbozum
tr.link

Metwella Metwella Türkçe Oyun Merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Haber Editörlüğü
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
dostlar benim sahifa adlı bir temam var bu tema resimleri ayrı olarak indexliyor yani bir site gibi gözüküp resimleri görsel arama sonuçlarına değil de web aramalarına ekliyor(tabi haliyle millet gelip resim linkine tıklıyor birşey göremiyor) dediler ve function.php ye tam olarak bu kodu eklememi söylediler;

function add_noindex_tags(){

if( is_attachment() )
echo '';
}
add_action('wp_head','add_noindex_tags', 4 );

bu kod tam olarak ne işe yarıyor?

Eğer bu kod açtığım konulardaki resimlerin indexlenmesini engelliyorsa ne ala fakat benim amacım bu görsellerin indexlenmesi ama görsellere indexlenmesi.. bu konuda yardımcı olacak var mıdır dostlar.. veya bu kod üzerinde oynama yaparak görselleri nasıl görsel arama sonuçlarına katabiliriz herhangi bir karışıklık olmadan

wmaraci
reklam

Talha1751 Talha1751 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 22 / 22
  • Ticaret 0, (%0)
php den pek anlamam ama şu kod:

Google'ın robotlarının sitenizi indexlemesini engeller yani kötü bir şey bana göre ama siz öncelikle bu kodu silip bir sorun olup olmadığına bakın eğer olmassa sonsuza kadar atın çöpe gitsin :)

php bilen bir arkadaş add_action('wp_head','add_noindex_tags', 4 ); bunu açıklayabilirse sevinirim.

Boşu boşuna gerekli bir şeyse sildirmeyelim yani :)

Metwella Metwella Türkçe Oyun Merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Haber Editörlüğü
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 7 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
şuan kullanıyorum o kodu hocam herhangi bir sıkıntısını görmedim bunu veren arkadaş o şekilde söyledi ama resimlerin indexlenmemesi kötü birşey sonuçta özgün resimler yapmaktayım o yüzden bu durum için sağlam bir kod bulmak en iyisi olacaktır =)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al