-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facebook da güzel sözler yayınladığım, ismi kendi adım olmayan profil hesabım kapatıldı. Yaklaşık 11.500 takipçi ve 4 bin arkadaş vardı. Hiçbir şekilde bot vs. işlemi yapılmadı. Neden kapatıldı ve tekrar açtırabilirmiyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
fake hesap durumuna düşmüş, , ikincisi kısa sürede çok arkadaş eklerseniz kapatıyor direk son zamanlarda,
1 kişi bu mesajı beğendi.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kimliğinizi gönderin ardından belirtin kişisel güvenliğim için gerçek adımı kullanmadım diye özür dile yolla açarlar
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaslar bende hesabimda guvenligim icin kimligimi gizledim acaba birgun benimde hesabim kapanir mi kapanmamasi icin ne yapmam lazim ?kapanirsa cok uzulurum cunku dernegimizin sayfasi ve gruplarim bu hesapta ekli .
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim sayfa beğeni sayım aylardır 200 küsür. 300 görmedi. Millet beğensin diye uğraşmıyorum. Hoşuma gidenleri paylaşıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bana ulaşın bkalım açılma durumuna
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Facede hesap kapattırmak gerçekten çok kolay geçen bir işe girdim ertesi gün karşı taraf hesabımı kapattırdı. Kimlik göndermeniz gereklidir benim isim farklıydı 3 gün sürmeden açtılar. Kimlik ek olarak diğer kişisisel bilgileriniz olan ikametgah gibi belgeler varsa onlarıda ekleyin sizin oldugunuza dair ikna edecek deliller atmanız faydanızadır.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hesabınızı nasıl geri açtıramazsınız,
Ağır küfür tehdit hakaret spam yorum hesap çalmaya teşebbüs birinin kimliğine bürünce ünlü sanatçı veya birini taklit etme bir arkadaş veya tanıdıgın hesabını klonlama profil fotosuna geçersiz resim koyma hiç paylasım yapmama aktif olmama sahte gönderi cinsel içerikli gönderiler beğenmek paylaşmak sahte hesapları eklemek gibi durumlarda hesabınız kalıcı olarak kapatılır bu hesabı açtıramazsınız.
Hesabınız nasıl kapanmaz,
Gerçek profil bilgileri dolu daha önceden hesabınızı kimlik ile dogrulamak
hakaret küfür eden kişileri şikayet etme gibi ,
normal bir kullanıcı gibi kullanmak gibi şeylerde hesap kapanmaz kapanırsa bile açtırabilirsiniz gerekçenizi söylersiniz
Hesap anıtlaştırmasına son zamanlarda Melis hanım (Turkey User Operation)bakıyor.
Bir çok şikayet işlemi otomatik algoritmaya istinaden kapatılıyor kimlik doğrulamasına düşüyor bir çok sahte hesap kimlikle geri açılabiliyor , kısacası kişisel güvenliğim tehlikede hissettiğim için bu isimle dolaşıyorum gerçek bilgilerim kimlik bilgilerinde mevcuttur gibi talepte bulunduğunuz da %85 oranın da açılacaktır bu süre 1 gün ila 2 hafta arası sürmektedir.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
belediye
-
-
Ad Soyad