-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Doruk adlı üyeden alıntı
Evet süreklilik çok önemli
magender
Onedio'nun kayıt tarihine baktığınızda 2010 yılının sonları. Nerden baksanız baksanız 5 yıldır çalışıyorlar, bir günde gelmediler bu noktaya. Bizim forumda satış ilanlarına bakarsanız 1 yılını dahi doldurmamış bir sürü site satışta. Belki devam edilse parlayacak işler var içinde ama devam edilmiyor
Aynen sürekli olsa sitelerimiz başaracağız. Ama biz hemen para kazanalım düşüncesinde olduğumuz için çok fazla devam ettiremiyoruz. Birde siteler şarap gibi yıllandıkça değerleniyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar - Blogger
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Keşke bizde toplanabilsek hep birlikte başarı elde edebiliriz. Kişisel olarak tek başımıza çok büyümek ve kurumsallaşmak mümkün değil. Ben hep burada konu açtım yeni bir blog etrafında özverili, meraklı, yazmak isteyen 10 kişi bile olsa yine kaliteli bir iş çıkabilir. Ama işte hayallerde hep..
Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yemeksepeti aklıma geldi adamlar az daha batıyorlardı fakat yılmadılar ve 5-6 yıl sonra süper bir gelişmeyle şimdi büyük bir şirket oldular.
Yavuzmental.com Türkiye'nin mental sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
söyle bir sitemiz olmadı be yarısının yarısı olsaydı yeterdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben genel anlamda hazırcılığa karşıyım. Sadece ismi geçen marka için değil, curosu milyon dolar olan tüm hazırcı markalar için.
Mesela bunlardan birisi halen çalışmakta olduğum Trendyol. Tamamen hazıra konma, üretim yok bi nevi aracılık.
Ülke ekonomisi dişli çark, dönmesi gerekiyor ama bu işletmeler yüzünden dönmüyor. Bu kadar güce ve ekonomiye sahip şirketlerin bir an önce üretime geçmesi, bünyelerinde inkılap yapması şart.
Sağdan soldan toplama içerikler, Türkiye ve yurtdışından alınan destekler ve buna bağlı yapılan milyonluk reklamlar tamamen israf.
Zekası pırıl pırıl olan kişiler şuan hiçbir yatırım desteği alamıyor, sebebi bu tarz kurumlar. Örn teknokent tamamen onedio için çalışıyo. Orayı işgal etmişler, vergi yok, çalışan ücretlerinin bir kısmı fonlarla destekleniyor vb bi ton şey var.
Belki şuan orda harikalar yaratacak projelere sahip olan ancak yetersiz destek yüzünden yarıda bırakan/başlayamayan birileri olacaktı.
Velhasıl, bu rakamlar benim gözümde sıfırın altında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Buradaki kilit nokta insanları tanımak, pes etmemek, severek yapmak ve plan. Bir a planı b planı ve c planı olması gerekiyor.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İmzamdaki siteye girerseniz benzediğini görürsünüz. Bu siteyi de zaten onedio ve onların içerik üretimi analiz ederek çıkardık.
Burada onedio ya çamur atmayacağım tabii ki. Tebrik ediyorum sadece.
Biz iki arkadaşız bunu yapmaya çalışan ve kim baksa siteye b.k atıp geçiyor. Tabii ki onedio kadar olamayacak ama sonuç olarak yapmaya devam edeceğiz.
Sürekli yanımıza arkadaş arıyoruz ama emek vermeden eleştirmek insanlara daha kolay geliyor.
http://olanolmus.com
Buyrun gelin çay içelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tebrik ediyorum hiç takip etmediğim bir site ama başarılılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Soldier Adsense alalı 1 ay falan oldu. Daha bir şey kazandırmıyor yani.
Genelde organik geliniyor siteye, ikinci sırada da facebook var.
Günlük 200-300 tekil ziyaretçi geliyor.
http://olanolmus.com
Buyrun gelin çay içelim