-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Merhabalar arkadaşlar,
Belirttiğim gibi daha çok önceden biraz Vb ile başlamıştım ama daha ufak olduğum için o zamanlar sokaklarda gezmek daha tatlı geliyordu , biraz araştırdım tekrardan başlamak istiyorum.
Önerebileceğiniz Yazılım dilleri nelerdir ve neler kullanmalıyım.
Arşiv şeklinde Youtube'da anlatım şekilleri mevcutmu?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci & WebMaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Benimde böyle arayışım oldu, html tamamen bitti css'te bitmek üzere. Öyle çok zorda değil, burdan php'ye geçmeyi düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam öncelikle web tabanlı çalışmak istiyorsanız HTML, CSS, Javascript yolunu izlemenizi öneririm. Sonrasında PHP ve bunların yanında veritabanına bakmak da sizin faydanıza olacak.
Eğer ki programlama, yazılım gibi alanlara yönelmek istiyorsanız Phyton ile başlamanızı öneriyorum çünkü diğer dillere göre daha basit ve basitliğine oranla çok fazla işlevsel.
Bunun yanında genelde web tabanlı kullanılan Javascript bir programlama dilidir. C ailesi ve Phyton tarzı dilleri anlamanızda da yardımcı olacaktır.
Freelance Web & Mobile Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Herhangi bir sorunuz olursa mesaj atmanız yeterli hocam :)
Freelance Web & Mobile Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bende Bilmiyorum
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
html css, biliyorsanız, php'ye geçiş yapın, bilmiyorsanız, html css basit zaten hemen öğrenirsiniz,
Sıfırdan Php ile websitesi yapımı 52 ders 17 saatlik eğitim seti ÜCRETSİZ ve youtube'da yayında olan
negbil html ,css, php, veritabanı vb güzel anlatıyor abimiz. öğrencisi olarak kendisi "kaptanımız" oluyor.
Youtube Kanalı Öğrendiniz bilgilerle, Abone olup, sosyal ağlarda paylaşıp destek olabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ölümü Unutmayın, Çünkü Ölüm Sizi Unutmadı !
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaç kurtar kendini. Para kazanmak zorunda olmasam asla yapmayacağım bir meslek ama şu anda ondan daha iyi yapabildiğim bir şey olmadığı için mecburen devam ediyorum.
Şaka bir yana algoritmalardan sonra direkt C# a dalın. Ne zaman ilanlara baksam C# bilen aranıyor.
Nerede kaldı o eski Oracle Forms yazanlar...
http://olanolmus.com
Buyrun gelin çay içelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
bu php filan websitesi için dimi? yoksa mesela ben oyun yapmak istiyorum onun için ne öğrenicem
uzayhaberlerim.com