-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
google veritabanı olarak ne kullanıyor nasıl bi veritabanı var bilgileri nereye depoluyor hep merak etmişimdir. :) kendi algoritmanı geliştirmek kolay bence 2. si google altyapısını eminimki yandex de kullanıyor ama kendi botları var. google botları gibi iş görmese de kendi yağında kavruluyor sonuçta :) bence önemli sorun veritabanı olayını aşmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
soorp akılda kalıcı ama türkçe kelime yok mu? arkada atatürk varken.
başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam gercekten yaptıklarınız gururlandırırdı benı hele 10 milyonluk hazır sistem kullananları gördukten sonra sizin her daim yanınızdayız.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
gecende yazmıstım hocam konunuza keşke Türkçe olsaydı alan adı ama buda iyi sıkıntı yok süper görünüyor Yüce Mustafa Kemal Atatürk'ün Resmini görmekte beni ayrıca mutlu etti insallah basarıların daim olur saygılarımla
işte buu
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
neden iki O lu seçtin domaini ?
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteye girdiğimizde "imleç" otomatik olarak arama kutusunda olsun. Arama kutusunun altına "Kısayollar" yazısı ekleyip yazının üstüne mause ile geldiğimizden "Haber, ..., ..., " gibi linkler verebilirsin. Haber linkine tıkladığımızda direk sitenden arama yapılmış gibi listeleme gelebilir. Ben direkt googleye "haber" yazıyorum. Genelde ensohbaber'e tıklıyorum. Haberler.com çok fazla cinsel yayın yapıyor. "sorp" olsa daha iyi olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam güzel bir proje başarılarının devamını dilerim ancakk bu tarz projeler basit şeyler değildir ki yandexin google ile yaptığı düello yu görüyoruz hepimiz google yikilmadigi sürece sizin arama motoruna da google yazan çok kullanıcı olacaktır emin olunuz ve arama motoru yapısı gereği reklam barındırmayan tek sitedir gelirlerini iyi secmelisiniz
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
burseo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
scorp un çakması geliyoo dan özenti. Orda yazan kodlama dillerinin hiçbiri site geliştiricisi tarafından yazıldığını sanmıyorum. Site işlevsel değil ve yapılması çok basit iken mobil uyumluluk bile yapılmamış. anlaşılan seo yazısı, patlarım umuduyla gelmeyin derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
think, move, design.
-
-
Ad Soyad
F** E**
-