Fiyat 3.500 TL'ye Çekilmiştir!
İdeasoft Yetkili Satıcısı Olarak bir mşterime ticaret paketi + konsept tasarım + mobil konsept satışı gerçekleştirdim bir çok alternatif yardım sağladım. 9.000 TL'lik faturası mevcuttur müşterimin.
Bu müşterim proje değişikliği nedeniyle lisansı devretmek istedi ve yeni alacak kişiye de bir çok avantajı vardır.
İstediği ücretli konsept hazır tasarımlardan herhangi birini hediye ediyor + mobil konseptide bu seçtiği temaya uyarlatıyor ÜCRETSİZ!
Hızlıca satıp başka projeye yöneleceği için 3.500 TL'ye kadar düşürmüştür.
İlgilenenler aşağıdaki mesajını okuyabilirler.
"30.12.2016 Tarihinde İdeasoft Eticaret Yazılım Firmasından Almış Olduğum Platinium Paket, Web Konsept Tasarım, Mobil Konsept Tasarım Proje Değişikliği Nedeniyle Satılıktır. (Hiç Kullanılmamıştır.)
İdeasoft İle Görüşmem Sonucu Devir Konusunda Sorun Olmayacağı Bilgisi Tarafıma Bildirilmiştir.
Bahsettiğim Platinium Paket (1 Yıllık Lisans) (4.500 TL),
İstediğiniz Web Konsept Tasarım (3.500 TL), Mobil Konsept Tasarım (3.500 TL) Tamamının Bugün İtibari İle Site İndirimli Tutarı : 11.500 TL'dir.
Bana Eksra İndirim Yaparak 9.000 TL'ye Saymışlardır.(Faturası Mevcuttur.)
Lisans Süresi 1 Yıl Değil, 1 Yıl+ 2 Ay (14 Ay) Olarak Belirlenmiştir.
Lisans Başlangıç Tarihi : 30.12.2016
Lisans Bitiş Tarihi : 02.03.2018
Yenileme Bedeli : 3.800 TL Olan Tutar 3.000 TL Olarak Anlaşılmış ve Buna Göre Sözleşme Yapılmıştır.
İdeasoft İle Yapmış Olduğum Anlaşma ve Bütün Haklarım Aynı Şartlarda Alacak Kişiye Devir Edilecektir.
9.000 TL'ye almış olduğum Eticaret ve Tasarım Paketlerini 4.500 TL'ye Satıyorum.
Paket Detayları İdeasoft Sitesinde Yazmaktadır İlgilenen Arkadaşlar Cep Numaramdan İrtibata Geçebilir.
Tel No: 0 (535) 555 59 99
Arayın görüşebiliriz. Yada pm ile de ulaşabilirsiniz.
Ek olarak alacak olan kişiye istediği konsept tasarımı da entegre ettiricem ücretsiz üstünem mobiline de o konsept temayı entegre ettiricem