Sevgili Arkadaşlar,

Deneyimler ve bilgiler paylaşıldıkça çoğalır ve faydalı hale gelir düşüncesindeyim. 2015 Ağustos ayından beri Polonya merkezli Dünya'nın en büyük plastik geri dönüşüm atık firması ile kâr ortağı olarak çalışmaktayım. Firma 20€ dan başlamak üzere yatırım kabul etmektedir. 2015 ten bu yana elde ettiğim gelirlerin firma resmi dekont ve ayrıca bitcoin'den para çekme dekontları elimde ve bunları yakında kendi sitemde de yayınlayacağım..

( Firma web : www.recyclix.com / siteye üye olabilmeniz için referans no: 9BC0-8150-E772 )

Diğer ikinci firma : Questraworld Atlantic Global Asset Management ( 90EUR dan başlayan yatırım paketlerine haftalık komisyonlar vermektedir. Burada da 810eur luk yatırım paketim var. Bu sisteme 1 aydır üyeyim ve şu ana kadar her hafta 35eur sistem ödeme yapmış durumda... Ödemeleri yüksek banka masrafı ödemeden BİTCOİN sistemi ile banka hesabıma çekmekteyim..DAHA GENİŞ VE AYRINTILI BİLGİ İÇİN >>> http://www.ekgelirsepetim.com

ÖNEMLİ NOT: Üyelik ve teknik destek konusunda İstanbul içi yardım almak, başvuru yapmak isteyen arkadaşlarla yüz yüze, skype, telefon v.s. görüşme yapılır..

Saygılarımla
Timur