-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elektronik sigara bir nevi taşınabilir nargile. Ben zararının daha fazla olduğunu düşünüyrum. Zaten dünyada birçok ülkede yasaklanmasının nedeni belli.
Yanılmıyorsam suyla karıştığı için zehir süzülme filan olmadığıyla ilgili birşeyler duymuştum.
Normal sigara iç daha sağlıklı yaşa :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Telefon tamirciliği , webmaste
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%88)
Hocam istanbuldamısınız ? tahtakaleden ucuza bulabilirsiniz..
Wmtansel
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyisi mi kötüsü mü nerden anlayacağız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sigaranın verdiği ağırlığı vermiyo hissedemiyosun boğazlarında boş boş çekiyosun bence daha farklı bir yöntem dene ne biliyim patlıcan yiyip sigara iç , dişlerini fırçalayıp sigara iç (tam terside olabilir önce iç sonra fırçala araştırmalısın :D) yada gidip en kötü sigarayı al kaçak , sarma vs ondan sonra bir daha ağzına sürmessin yada piskolojik bir olay olduğu için sigaradan ölenleri kanser olanları araştır videolar makaleler oku görev tamam :D
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
wtrk adlı üyeden alıntı
Elektronik sigara bir nevi taşınabilir nargile. Ben zararının daha fazla olduğunu düşünüyrum. Zaten dünyada birçok ülkede yasaklanmasının nedeni belli.
Yanılmıyorsam suyla karıştığı için zehir süzülme filan olmadığıyla ilgili birşeyler duymuştum.
Normal sigara iç daha sağlıklı yaşa :)
Bilmeden sallamayın. Elektronik sigara sadece Türkiye'de yasak. Bunun sebebi de sigara baronları. Küçük bir hatırlatma daha, yüzlerce ülkede, elektronik sigaralar, içinde kullanılan sıvılar, aksesuarları vesaire için E-Cigarette Shop 'lar var... Bildiğin A101, BİM, ŞOK marketlerine girip alış veriş yapar gibi alış veriş yapabiliyorsun.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam özel mesaj kutunuz dolmuş. Cevap veremiyorum size. Eskileri silerseniz ulasicam
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bende 6 aydır istick melo 3 kullanıyorum bence 2.el piyasasına bak bi ağızlığı değiştirir kullanırsın.
imza yok parmak bassam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam özel mesaj atamiyorum size. Gelen kutunuz dolmuş. Bi eskileri silerseniz iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Valla hocam bende elektronik sigara vss. Kendinizi kandırırsınız bir insan gerçekten bırakmayı düşünüyorsa direk bırakır illa bir takviye istiyorsanız nikotin sakızı tavsiye ederim benim düşüncem dumanla duman bırakılmaz. Yinede irade meselesi
MrvN
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım