-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
Ben evet diyorum kesinlikle ve benim çevremde evet diyor.
Ayrıca Türkler bir kişi tarafından yönetilmeye layık mı sözüne katılmıyorum ben bu cümleyi kullanan adamın türklüğünden şüphe ederim. Tarih boyunca Türkler tek bir kişi tarafından yönetildi ve kut anlayışı mevcuttur. Tarihi bilmeyen insan bu cümleyi kullanabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
MHP ve AKP seçmeni arasında pek fark yok.
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Androman adlı üyeden alıntı
Sonradan ülkücü olunmaz. Ülkücü doğulur, ülkücü ölünür. Bu zamana kadar ve şimdi, bu davaya sırt çevirmiş hiç kimse, kendini ülkücü saymasın. Başta Türkiye, sonrasında Türkler, "1 kişi" tarafından yönetilmeye layık birer meta mıdır? Bu Türk tarihinin hangi aşamasında görülmüş, duyulmuştur? "Ülkücülüğü, milliyetçiliği, ayaklar altına aldık!" diyen bir adama, evet mi diyeceksiniz? Size de yazıklar olsun! Sizin gibi kendini bu davadan sayanlara da yazıklar olsun. Madem ki Türksünüz, tehdide, şantaja, engellemelere boyun mu eğeceksiniz? Özünüze dönün!
Bu satırları bir kez daha konu içerisine yerleştirmeyi istedim. Bunun aksi fikir sahibi olan bir bireyin 2 amacı vardır. Ya ülkücü geçiniyordur ya da ülkücülükten geçiniyordur. Burada ki tartışma içerisinde ki bazı mesajlar tam da bunu göstermektedir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Meral Akşener ismini gördükten sonra konuyu önemsemedim. Bahçeli ise ilkesinin, partisinin dışına çıktığı gözüküyor. Bahçeli ülkesini ve milletini sever. Diğer chp ve hdp gibi yok yere avrupa ve diğer ülkelere itaat edip ülkesini ve iktidar partisini şikayet etmedi. Bahçeli adamdır. Bahçeli zor durumda olan devletinin yanındadır; ama akp avukatlığı ve savunmacılığı yapması, kendi partisine, partisinin amacına hizmet edenlere ihanet gibi anlaşılıyor. Atatürk'ün koyduğu kanunların değiştirilmesi pozitif bir durum olmayabilir. Tek elden yönetimin Cumhuriyet ile eşdeğeri var mı? İster evet, ister hayır deyin. Kimin ne dediği beni ilgilendirmez. Bu Cumhuriyetin prensibidir. Yalnız akp internetten ve sosyal çevreden "evet" deyin gibi birçok algı operasyonları hoş değil. Aynısı "hayır" algısı içinde geçerli. Bunun yerine maddeleri tvden net, ayrıntılı, kolay anlaşılır dille ve doğru çıkarımlı olarak anlatıp halkın özgürlüğüne bırakmak daha eğitsel olgudur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şu an ki tüm planlar sayın cumhurbaşkanımız çevresinde gerçekleştiriliyor. Peki , ondan sonra ne olacak , tahmin edebilen var mı ? Bu yüzden HAYIR
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Hayır diyeceğim MHP'li olarak , cumhuriyet kolaylıklar ile kurulmadı. Bahçeli için ne değişti, kesin videosu var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Portal Manager
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ülkücüler fatiha okumasını bilmez.. (RTE)
HAYIR, biliyoruz çok şükür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Siz hiç ülkücü numarası yapmayın :) Milliyetçiliği ayaklar altına alan adamın arkasında saf tutan ülkücü felan olamaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.