-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde okuyorum. 1. sınıfım dönemi bitirdim ve memleketimde Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'na başvurdum ancak kafamı karıştıran şeyler var. Ben kurumlararası ile başvuru yaptım not ortalamam 3.60 öğrenci işlerindeki notun iyi görünüyor dedi. Kurul falan toplanıp öyle alınıyormuşuz değerlendiriliyoruz yani ama bunlar torpil felan yapar mı başkalarına yani benden düşük puanla alırlar mı başkalarını? Ve ben 1. öğretimim sadece 1. öğretime başvurabildim. Neden 2. öğretime başvuramıyorum? Çıkma ihtimali nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi kafam allak bullak oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
1. Torpil geçmez ama uyanık olucaksın. Şöyle ki; ben yatay geçiş yaptığımda okulum bütün başvuranların isimlerini ve puanlarını yayınladı. Bu sayede kim ne kadar puanla başvurdu, haksızlık yapıldı mı haberimiz oldu. Okuldan sonuçların listesini isteyebilirsin.
2. İkinci öğretime de başvurabilirdin, şahsen ben öyle yaptım. Birinci öğretim de okurken ikinci öğretime de başvurma hakkın var. Dilekçeye "ikinci öğretime de başvurmak istiyorum" yazman yeterli. Bunu öğrenci işleriyle vakit geçirmeden görüş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam öğrenci işleriyle konuştum zaten başvuramıyorsun diyor adam inatla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belgeleri falan teslim ettim gidip yeniden başvurabilecek miyim?