lostyazilim
tr.link

Twitter’in Yeni Özelliği iOS’ta Yayınladı

2 Mesajlar 577 Okunma
lstbozum
tr.link

darkwho58 darkwho58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek reklam
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 36 / 52
  • Ticaret 23, (%100)

Twitter gelişmelere devam ediyor!
Diğer uygulamalardan geri kalmamak adına sürekli kullanıcılar için güncellemeler öne süren twitter bu seferde bir çok özelliği tek bir yerden görebileceğimiz bir sekme ekledi. Bu sekme bir çok özelliği tek tek aramak yerine tek sekmeden bakmamıza olanak sağlıyor. Bu özelliğinin ne gibi yararları olacağı konusunda vakit kazandıracaktır fakat ne gibi zararları olacağı konusunda henüz tahmin etmek zor.

Özellikleri tek başlığın altında topluyor!
Twitter gündemini bir çok şekilde öğrenebilirsiniz. Trend sekmesine tıkladığınız an Dünya’da ve Türkiye’de nelerin gündemde olduğunu görebilirken, arama sekmesine geldiğiniz de istediğiniz herşeyi buluyor. Bu olanlar için sürekli olarak farklı yerlere bakmanız gerekiyordu. Twitter kullanıcılarına vakit kaybı yaşatmamak amacıyla bütün bu özellikleri tek bir başlık altında toplayarak Explore (Keşfet) Sekmesinin altına topladı. Bir çok kullanıcı Twitter’de aradığını bulmak konusunda zorladığından bahsetmişti. Bunu dikkate alan twitter bu konuda geliştirme yapmaya karar verdi. Tabii ki bu özelliği yapıp bırakmayacaklar, aktif edildikten bir süre sonra kullanıcı yorumlarına göre yeni geliştirmeler yapılabilir.
Özellik şu anlık sadece iOS’ta!

Bu özellik ise şuan için sadece iOS işletim sisteminde yayınlandı. İlk önce iOS’ta aktif olmasına artık şaşırmıyoruz. Çünkü piyasaya giren bir çok güncelleme veya uygulama ilk iOS’ta paylaşılıyor. Sonrasında Android işletim sistemine geçiş sağlıyor. Tahminimize göre 1-2 hafta içerisinde Android’e geçiş sağlayacağını düşünüyoruz.

Kayna:http://teknoblu.com/twitterin-yeni-ozelligi-iosta-yayinladi.html

wmaraci
reklam

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)