HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Turhost firması ile 3 yılı aşkındır çalışıyorum ve şu saate kadar kendilerinden çok memnun olup bir kişiyi turhosta yönlendirdim.
Bugün kendi hatam ile hosttaki dosyaları sildim ve sitein tekrar eski haline gelmesi için mail attım ve gelen cevap şu şekildedir.
Merhaba,
Kontrol ettiğimizde hostign paketiniz için yedekleme hizmeti bulunmadığını görmekteyiz.
Yedekleme hizmeti almanız durumunda sitenizin son düzgün çalıştığı bir tarihe ait yedeklerden dönüş sağlayabiliriz.
Cpanel hosting hizmetiniz için 2 Adet yıllık yedekleme hizmeti seçeneğimiz vardır.
Haftalık Yedekleme (Ayda 1 yedeklerden dönüş) 12$+kdv /YIL
3 Günlük Yedekleme (Ayda 2 yedeklerden dönüş) 24 $+kdv /YIL
Hangi yedekleme hizmetini kullanmak isterseniz ,hesabınıza ek hizmetler olarak ekleyebiliriz.
Saygılarımızla,
Turhost.com Müşteri Hizmetleri
Yorumu size bırakıyorum. Hoting alırken daha dikkatli olmak lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Bunda anormal bir durum yok.Çoğunlukla firmalarda işleyiş böyledir.Hosting firması yedekleme yapar.Ne için yapar ? herhangi bir veri kaybında disk arızasında MÜŞTERİSİNE YEDEKLERİ TESLİM ETMEK İÇİN yapar.Keyfe göre yedek istemek HİZMET kapsamına girmektedir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Çoğu firma bunu ücretsiz yapıyor, hemde haftalık düzenli yedekleme hizmeti ile. Turhost gibi bir firmanın böyle hizmet vermesi çok şaşırttı beni.
Ayrıca madem yedek var yükle o zaman neden para istiyorsun? Zaten senden hizmet alıyorum!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Anladığım kadarıyla veritabanınız duruyor. Kurun temanızı ve wordpress i yeniden wp-config'den mevcut databaseye bağlayın olsun bitsin. İşlem bitince de taşırsınız zaten Turhost'dan :)
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Merhaba
Yaşadığınız sorun şu olabilir. Firmadan daha önce de sürekli olarak yedeklerden geri yükleme istediyseniz bunu önermiş olabilirler.
Zira yedeklerden geri dönüş, yedekleri saklama vs bunlar hem maliyetli hemde zaman alan işlemlerdir.
İyi niyete dayalı olarak paylaşılması gerekli tabi. Ancak çok fazla durumu suistimal edenler maalesef oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Turhost kendini kanıtlamış firmalardandır ve bu hizmeti ücretli veya ücretsiz sunmak kendi insiyatiflerine kalmış bir durumdur bu yüzden karalama yapmak anlamsız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
SukruAK
akwebhostingi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Veri merkezi Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
HeroTürk her ne olursa olsun mutlak suretle firma garanti dahi verse yedeklerinizi almanızı öneririm.
En nihayetinde bunlar teknik cihazlar ve bozulmaması için %99 önlem alıyoruz. Şahsen firmam adına henüz başımıza olumsuz bir durum gelmedi ancak bir firmanın yedekleme sunucuları dahil tüm sistemlerinin bozulduğunu geçtiğimiz sene gördük.